Final de an incins in fotbalul intern: Vezi care sunt derby-urile si cand se joaca „clasicul” Dinamo – Steaua din Cupa Ligii!

Steaua fani titlu decembrie

Anul 2016 se apropie cu pasi repezi de final, echipele de fotbal din Romania pregatindu-se de o noua lunga vacanta de iarna. Ultima runda din acest an, a 21-a din sezonul regulat, se joaca in weekendul ce vine, pentru ca in aceasta saptamana si precum si miercuri si joi, saptamana viitoare, sa avem programate meciuri interesante atat in Cupa Romaniei, faza optimilor, cat si in Cupa Ligii.

Cupa Romaniei

Optimile intrecerii incep inca de astazi, cand se joaca si CFR Cluj – Poli Iasi. Steaua are maine meci la Mioveni, pentru ca derby-urile fazei, Viitorul – Pandurii si Gaz Metan – Dinamo sa se dispute joi. In duelul de la Medias, „cainii” sunt usor favoriti la victorie, aceasta chiar daca in meciul de campionat jucat pe terenul „gazarilor” in urma cu doar 10 zile, trupa lui Andone a pierdut fara drept de apel, scor 0-4.

Sportingbet ofera un bonus de 200 ron noilor clienti – Click aici pentru detalii

crom

Liga 1, etapa a 21-a

Intinsa ca de obicei pe durata a 4-a zile, etapa a 21-a debuteaza vineri, 16 decembrie, la Chiajna. Fara victorie de 4 runde, Concordia are un nou test dificil, de aceasta data in compania Craiovei, echipa ce a castigat runda trecuta derby-ul cu CFR.
Ajunsa pe locul 3 in campionat,  dupa cele 5 etape ce i-au adus un singur punct, Steaua cauta sa-si revina pe teren propriu, in confruntarea cu Timisoara. Trupa de pe malul Begai a pierdut doar unul din ultimele 5 jocuri de campionat.

Dinamo nu are o deplasare deloc simpla la Iasi, meci care se va disputa duminica seara, de la ora 20:30, in timp ce luni le vom vedea la treaba pe primele doua clasate. Gaz Metan o va infrunta pe Astra, partida ce opune doua dintre formatiile pe val ale momentului, in timp ce Viitorul va incerca sa-si apere pozitia de lider, cu un succes acasa, contra Botosaniului. Oaspetii traverseaza o perioada extrem de slaba, cu 4 infrangeri si 2 remize in ultimele 6 etape.

l1a

Cupa Ligii, semifinale, mansa tur

Anul se incheie in forta. Miercuri, 21 decembrie si joi, 22 decembrie, Cupa Ligii isi programeaza semifinalele. Primele vor juca Tg.Mures si Poli Timisoara, echipele clasate chiar pe ultimele doua pozitii in Liga 1, pentru care accederea in ultimul act ar reprezenta o nesperata gura de aer in ceea ce priveste redresarea financiara.

Daca duelul de la Tg.Mures se anunta mai degraba interesant, decat atractiv din punct de vedere sportiv, nu acelasi lucru il putem spune despre Dinamo – Steaua. Al 6-lea derby de Romania doar din anul 2016, le gaseste pe cele doua in mare foame de rezultate, atat in intrecerile interne, cat si in partidele directe. Un plus pentru Steaua, fara victorie de 8 meciuri in duelurile cu marea rivala bucuresteana.

M 21.12, ora 20:30 – Tg. Mures – Timisoara
Mi 22.12, ora 20:30 – Dinamo – Steaua

Sportingbet ofera un bonus de 200 ron noilor clienti – Click aici pentru detalii
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu