Ne pregatim de runda cu numarul 16 din Premier League: Derby-uri la Leicester si Liverpool!

Premier League

Ne pregatim de runda cu numarul 16 din Premier League: Derby-uri la Leicester si Liverpool!

Premier League, poate cel mai spectaculos campionat din lumea fotbalului, programeaza in acest week-end meciurile etapei cu numarul 16.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Premier League LogoRunda debuteaza sambata cu duelul dintre Norvich si Everton de la ora 14.45 si va continua cu alte patru partide programate la aceeasi ora, 17.00, ora Romaniei, urmand ca ziua de sambata sa se incheie de la ora 19.30 la Bournemouth, acolo unde nou promovata din localitate va infrunta pe Manchester United.

De la ora 17.00, Crystal Palace, una dintre surprizele placute ale acestui sezon poate face inca un pas catre BIG 4, in cazul unei victorii in fata celor de la Soton, formatie care nu inca nu-si gaseste cadenta in acest sezon, in timp ce Manchester City doreste impacarea cu fanii de pe Ettihad, dupa infrangerea de la Stoke din runda precedenta, printr-un succes in fata celor de la Swansea.

De la aceasi ora 17.00, formatia lui Pantilimon intalneste una dintre echipele spectaculoase din Premier League, Watford, in timp ce Stoke isi doreste ca victoria din partida cu City  sa fie continuata cu un rezultat pozitiv pe terenul celor de la West Ham United.

Ziua de duminica ne programeaza alte 3 partide foarte interesante. De la ora 15.30 Aston Villa va intalni pe teren propriu Arsenalul lui Arsene Wenger, un Arsenal care vine cu un moral de fier, dat de calificarea in-extrem-is in primavara Champions League, in timp ce de la orele 18.00 si 18.30 sunt programate duelurile dintre Liverpool si West Bromwich Albion, dar si derby-ul de pe Anfield Road, acolo unde Liverpool va intalni pe Newcastle United.

In epilogul rundei cu numarul 16, luni, de la ora 22.00, Chelsea va incerca sa lege victoria de miercuri din UCL impotriva lusitanilor de la FC. Porto cu un succes in fata surprinzatorului lider din Premier League, Leicester, lider care nu este invins in Premier League de aproape 2 luni si jumatate.

Alban


NetBet & Pariuri 1×2.ro va pregatesc de runda cu numarul 16 din Bundesliga!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu