Nebunie de weekend in fotbalul european: Avem 8 mega derby-uri! Vezi care sunt!

Real Madrid vs Celta Vigo

In fiecare sezon se intampla ca intr-un singur weekend sa avem parte de o multime de derby-uri si „clasice” in campionatele de top ale Europei. Din fericire pentru iubitorii fotbalului, in actuala stagiune competitionala, weekendul cu pricina este chiar cel care urmeaza!

Premier League: Duminica, ora 15:30
EVERTON – LIVERPOOL

Primul episod stagional din „Merseyside derby” o gaseste pe Everton clasata la 4 pozitii in fata lui Liverpool. Diferenta in favoarea „caramelelor” este insa mica: doar 2 puncte!  Interesanta statistica „directelor”, ce ne spune ca in Everton nu a mai invins-o pe rivala din Liverpool de 10 partide. Ce-i drept insa, 4 din ultimele 5 s-au incheiat nedecis!

Premier League: Duminica, ora 18:00
ARSENAL – MANCHESTER UNITED

Daca partida de la Liverpool aduce fata in fata doua concitadine, intalnirea de pe Emirates este un derby pentru titlul din Premier League. United este acum lider, postura in care nu s-a mai aflat din prima etapa a sezonului 2013-2014! Vrea sa ramana acolo, profitand in acest duel de moralul subrezit al gazdelor. Arsenal a „comis-o” din nou in Liga Campionilor, la mijlocul saptamanii pierzand al doilea meci al grupelor, acasa, 2-3 cu Ol. Pireu.

Serie A: Duminica, ora 21:45
AC MILAN – NAPOLI

Prima liga a Italiei nu se lasa mai prejos, propunandu-ne in epilogul rundei a 7-a disputa AC Milan – Napoli. Fata in fata se vor afla doua linii de atac foarte eficiente, iar derby-ul de pe San Sirto n-ar trebui sa se incheie pana ce ambele combatante nu vor marca.

Primera Division: Sambata, ora 17:00
SEVILLA – BARCELONA

Detinatori ai Ligii Europa si calificati in grupele UCL, andaluzii au pornit slab in noua stagiune interna. Totusi, ce moment mai bun pentru un reviriment, decat intr-un joc contra Barcelonei? Catalanii nu arata in acest start de stagiune forta pe care fanii o asteptau, iar acesta s-a diminuat si mai mult odata cu accidentarea lui Messi.

Primera Division: Duminica, ora 21:30
ATLETICO MADRID – REAL MADRID

Derby-ul Madridului poate fi considerat chiar meciul finalului de saptamana in Europa. O partida extrem de grea pentru echipa lui Simeone, care vine si dupa doua esecuri legate, in campionat cu Villarreal si Liga Campionilor, chiar acasa, cu Benfica. Real pare capabila sa profite de carentele „atletilor”.
Doar in ultimii 2 ani, cei doi giganti ai capitalei Spaniei s-au infruntat de 15 ori in toate competitiile. 6 victorii i-au revenit gazdei de duminica, insa cea mai importanta a repurtat-o Real. Evident, vorbim de finala UCL castigata in 2014.

Borussia DortmundBundesliga: Duminica, ora 18:30
BAYERN MUNCHEN – BORUSSIA DORMUND

„Clasicul” fotbalului german le gaseste din nou pe cele doua, dupa un sezon de pauza, pe primele doua trepte ale ierarhiei. Totusi, daca Bayern are victorii pe linie si nu mai putin de 23 de goluri marcate in primele 7 runde, Dortmund vine dupa remize legate, contra unor adversari „de batut”, Darmstadt si Hoffenheim.

Ligue 1: Duminica, ora 22:00
PSG – MARSEILLE

Dupa atatea meciuri de top in Italia, Germania, Anglia si Spania, ce alt derby ne putea oferi Ligue 1 decat PSG – Ol.Marseille. O imensa rivalitate accentuata si mai mult in ultimele stagiuni, dupa ce PSG, preluat de Qatar Sports Investments, a devenit unul dintre cele mai bogate cluburi ale lumii. An de an transferand jucatori de mare valoare, PSG nu a mai avut rivali interni pe masura, aspect evidentiat si in duelurile directe cu OM. In ultimele 9, parizeinii au 8 victorii si o remiza!

Eredivisie: Duminica, ora 15:30
AJAX – PSV

Nu putem trage linie pana ce nu evidentiem si un clasic al Olandei, cel dintre Ajax si PSV. „Lancierii” au plecat mai bine in noua stagiune, dar PSV nu e departe. Un plus de oboseala totusi pentru oaspeti, care au jucat la mijlocul spatamanii tocmai la Moscova, 2-3 in meciul de UCL cu CSKA. In campionatul trecut, PSV, formatie care avea sa castige titlul, s-a impus cu 3-1 in confruntarea de pe Amsterdam ArenA. A fost doar o revansa insa, dupa ce in tur, Ajax castigase cu acelasi scor la Eindhoven.

 


 

Final de tur in Liga 1: Deplasari grele pentru primele 3 clasate! Cotele etapei a 13-a!


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu