UPDATE: Nelson Mondialu’ a castigat o avere la pariuri cu doar 2 lei investiti!

Celebrul Nelson Mondialu’ a postat aseara un videoclip pe pagina sa de Facebook in care arata cat de aproape se afla de un mega castig la pariuri.  Cu doar 2 lei mizati, Nelson era pe cale de a pune mana pe  90 649 ron!

Nelson avea deja 13 meciuri „verzi”, alte 4 fiind, la ora postarii, in desfasurare.  Combo-ul sau nebun a fost compus din meciuri pe cateva zile, iar pariurile au fost de-a dreptul fenomenale. Printre acestea amintim remizele prinse de Nelson in nu mai putin de 4 partide, dar si de victoria oaspetilor in Concordia – Voluntari.

Pentru a bifa formidabilul castig, cel mai simpatic interlop roman astepat urmatoarele rezultate: Monaco – Fenerbahce 1 , Copenhaga – Astra 1 , Paok – Ajax X2 si Steaua Bucuresti – Sparta Praga 1. Pasenta i-a iesit, Nelson dand o lovitura dura caselor de pariuri. Monaco s-a impus cu 3-1, Copenhaga a demolat-o pe Astra, scor 3-0, Ajax a castigat cu 2-1 la PAOK, iar Steaua ne-a oferit o mare bucurie, facand pasul catre play-off-ul UCL, dupa 2-0 la Bucuresti cu Sparta Praga.

Biletul de aseara:

 

jjj

Biletul castigator: 

nlson


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 9 0


Lasa un comentariu