Neman – CFR Cluj | De ce nu se vede meciul la TV + ardelenii favoriți la calificare!

Neman - CFR Cluj

Neman – CFR Cluj

se va disputa joi, 1 iaugust, la ora 21:00 în manșa secundă din turul al doilea preliminar din Conference League. Neman – CFR Cluj se va juca pe teren neutru, pe Gyirmóti Stadion din Győr. Prima manșă s-a încheiat 0-0.

🔵 Ardelenii au dezamăgit în tur

Echipa antrenată de Dan Petrescu au avut o prestație dezamăgitoare în prima manșă. E drept, CFR Cluj a dominat partida, a ratat câteva oportunități importante și poate arbitrul a greșit când nu a acordat o lovitură de la 11 metri pentru ardeleni, dar formația din Gruia nu a reușit să învingă o echipă care a încehiat pe locul secund în sezonul precedent din Belarusia. Ba mai mult, Neman are un lot evaluat la doar 5.5 milioane de euro, adică cam cât valorează doar trei jucători de la CFR: Karlo Muhar, Răzvan Sava și Daniel Bîrligea.

⚫ Neman – CFR Cluj nu se vede la TV

Cine transmite meciul? Din păcate, până în acest moment, meciul nu beneficiază de producție de TV. Astfel, CFR Cluj – Neman nu va fi transmis de nici o televiziune.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

🔴 Neman – CFR Cluj » Ardelenii, favoriți în continuare la calificare

Gruparea lui Dan Petrescu are prima șansă la victorie și în returul din Ungaria. CFR are cotă 1.70 să se impună, remiza are cotă 3.65, iar un succes obținut de Neman este cotat cu 4.55.

PARIAZĂ ACUM

Dacă înainte de disputarea primei manșe, CFR avea cotă 1.18 la calificare, după 0-0 în tur, ardelenii au cotă 1.36 să se califice în turul următor. De partea cealaltă, Neman are cotă 3.00 să o elimine pe gruparea antrenată de Dan Petrescu.

<strong>Neman</strong>

Neman

-
<strong>CFR Cluj</strong>

CFR Cluj

COTA 3.00 - COTA 1.36
Pariaza acum

🟢 CFR Cluj – Turul al 3-lea Conference League

CFR Cluj este echipa mai valoroasă și în mod normal ar trebui să asistăm la o calificare a ardelenilor. În cazul în care se va întâmpla acest lucru, echipa lui Dan Petrescu o va întâlni în turul al 3-lea din Conference League pe învinsa din duelul Braga (Portugalia) și Maccabi Petah Tikva (Israel).

În mod normal ar trebui să asistăm la o calificare a echipei antrenate de Dan Petrescu. Așadar, aruncăm o privire și asupra adversarei din turul al 3-lea din Conference League. Aceasta va fi învinsa din duelul Braga (Portugalia) și Maccabi Petah Tikva (Israel). În manșa tur, lusitanii s-au impus cu 2-0 pe teren propriu.


România - Bulgaria  România - Bulgaria România - Bulgaria             

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu