Nemții au motive să tremure »» Golgeterul all-time al „tineretului” promite să socată românii în stradă: „Ne vom gândi la finală, la culorile pe care le purtăm!”

George Pușcaș, golgeterul all-time al naționalei de tineret a României le-a pus gând rău nemților în duelul care va avea loc pe „Renato Dall’Ara” din Bologna joi de la ora 19:00 în prima semifinală a turneului final al Campionatului European Under 21 care are loc în această perioadă în Italia și San Marino.

Promisiunea lui Pușcaș: „Ne vom gândi la finală!”
Prezent la conferința de presă premergătoare duelului cu campioana europeană en-titre U21, George Pușcaș a dat asigurări că deși adversarii pleacă pe hârtie cu prima șansă la calificare, pe teren „tricolorii” vor demonstra că nu au ajuns întâmplător în „careul de ași”, că nu sunt cu nimic inferiori, ba din contră:
„Ne vom gândi la finală, la culorile pe care le purtăm, la milioanele de oameni care ne susţin. Sunt lucruri care ne vor face să mai împingem puţin camionul şi sper să trăim împreună ceva excepţional. Toate meciurile de aici au fost cele mai importante din cariera mea. Orice jucător, inclusiv eu, am trăit cele mai frumoase meciuri de când joc fotbal. Nu mă gândesc la fundaşii germani. Şi cei francezi sau englezi au fost buni, dar vom fi pregătiţi la ora meciului. La meciul contra Croaţiei am uitat de căldură, cred că aşa se va întâmpla şi acum. Cald va fi pentru ambele echipe până la urmă”, a declarat George Puşcaş, golgeterul naționalei României.

Cotă incredibilă pentru un gol marcat de Pușcaș în poarta nemților!
În vârstă de 23 de ani, Geroge Pușcaș a fost inclus în echipa ideală după faza grupelor, atacantul „tricolorilor” fiind desemnat omul meciului atât cu Croaţia, scor 4-1 pentru România, cât şi cu Anglia, 4-2, partide în care a deschis scorul din penalty.
George Pușcaș a înscris 9 goluri în campania de calificare la EURO 2019 și la turneul final, plus alte șapte până la debutul preliminariilor, ajungând la cota 16.

3.55 ste cota la Unibet pentru un gol marcat oricând în meci de George Pușcaș!

În semifinală, România pleacă cu șansa a doua la calificare în dauna Germaniei, campioana europeană en-titre.
3.35 este la Unibet cota pentru ca România să se califice în finala EURO 2019!

Cote Unibet
Germania- România 1.65 4.00 5.25

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.

Unibet rambursează până la 250 RON la primul pariu dacă acesta este pierzător
  • Iti deschizi cont la Unibet accesand acest link special.
  • Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit. Unibet ramburseaza 100% până la 250 ron la primul pariu daca acesta este pierzător.
  • Pariaza intreaga suma depusa (daca depui 250 de lei, pariezi 250 de lei, daca depui mai putin, pariezi integral suma depusa), pe o cota minima de 1.40.
  • Daca pariul tau este castigator, primesti inapoi suma pariata + profitul. Daca nu este castigator, Unibet iti returneaza in cont cei 250 de lei, pe care trebuie sa-i rulezi doar de 3 ori, in decurs de 30 de zile, la o cota minim excelenta: 1.40. Cu alte cuvinte vei avea de rulat 750 de lei, in decurs de 30 de zile, adica doar 25 de lei pe zi.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu