“Nerazzurrii” nu se opresc! Un om de baza din atacul lui AS Monaco vine sa puna umarul la ascensiunea Interului in Serie A!

Campania fabuloasa de transferuri a Interului continua sa impresioneze iubitorii fotbalului italian si nu numai. Dupa aducerea lui Nainggolan, Lautaro Martinez, Vrsaljko, Politano, Asamoah si De Vrij, Inter Milano a pus mana pe un atacant de perspectiva in fotbalul european de clasa. Keita Balde Diao a fost oficial imprumutat de catre AS Monaco la gruparea de pe “Giuseppe Meazza” pentru un sezon in schimbul sumei de 5 milioane de euro.


Tehnica si agilitate

In varsta de 23 de ani, senegalezul Keita Balde Diao a fost lansat in fotbalul mare chiar in Serie A, de catre Lazio Roma. Transferat in urma cu un an de catre monegasci in schimbul sumei de 30 de milioane de euro, acesta a fost folosit titular in mod constant, in special in Ligue 1, acolo unde a izbutit sa marcheze 8 goluri in 23 de aparitii in tricoul trupei antrenate de catre Leonardo Jardim. Cu toate acestea, Monaco nu a putut rezista ofertei “nerazzurilor”. Pe langa cele 5 milioane de euro pe care monegascii le vor incasa pentru imprumutul lui Keita Balde vreme de un sezon, contractul acestuia presupune si optiunea de cumparare definitiva in schimbul sumei de 42 de milioane de euro, clauza care pare sa le surada ambelor cluburi implicate in acest transfer.

30 de milioane de euro este cota de piata a lui Keita Balde Diao, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

7.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Inter Milano sa castige titlul in Serie A in sezonul 2018/2019.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu