Netbet iti da bani sa pariezi pe ultimele meciuri din preliminarii: Ce ponturi ai?

Astazi se trage linie in preliminariile pentru Campionatul European, Franta 2016. Netbet iti face o oferta de nerefuzat pentru a miza pe aceste infruntari!

Deschide un cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania, revendica-ti BONUSUL de 200 de lei si pariaza gratis pe meciurile zilei!

Singurele grupe ce ne mai propun astazi confruntari sunt A, B si H.

Grupa A – Islanda 20p, Cehia 19p, Turcia 15p, Olanda 13p, Letonia 5p, Kazakhstan 2p

Islanda si Cehia s-au calificat, insa ambele lupta pentru castigarea grupei. Mai apriga este insa batalia pentru pozitia a 3-a. Daca nu pierde meciul de acasa cu islandezii,  Turcia merge la baraj, in detrimentul Olandei, nationala batava ce s-ar confrunta astfel cu  prima ratare a unui European, dupa 7 prezente consecutive (1988-2012).


 

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


 

Grupa B – Belgia 20p, Tara Glailor 18p, Bosnia 14p, Israel 13p, Cipru 12p, Andorra 0p

Belgia devine nr. 1 in topul FIFA, cu o victorie repurtata acasa impotriva Israelului. Succesul i-ar betona si pozitionarea in urna capilor de serie, la Euro 2016.
Un succes al “dracilor rosii” este asteptat si de bosniaci. Dzeko si compania sunt acum pe locul de baraj, insa au un singur punct acumulat in fata Israelului si 2 peste Cipru, pe care o intalnesc insa in meci direct, la Nicosia. Gazdele se califica la o victorie coroborata cu maxim un punct castigat de Israel in Belgia.

Grupa H – Italia 21p, Norvegia 19p, Croatia 17p, Bulgaria 8p, Azerbaijan 6p, Malta 2p

Norvegia pierde actuala clasare daca in ultima etapa nu se impune in Italia, iar Croatia castiga in Malta! Acerasta pentru ca la egalitate de puncte, Modric si colegii sai stau mai bine in directele cu nationala nordica.  Cu un punct in jocul de marti, italienii isi trec in palmares locul 1 al grupei.

COTELE NETBET PENTRU ULTIMELE MECIURI DIN PRELIMINARII: PARIAZA SI AI 200 DE LEI BONUS!

prelnet

 

 

 

 

 

 

 


 

Cipru – Bosnia: Duelul care poate da echipa de pe locul trei!


 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu