Netbet iti da Bonus 10% pentru pariurile plasate pe meciul Halep vs Sharapova

Cele doua se vor infrunta astazi, incepand cu ora 13:30, in a doua etapa din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor.

Ambele au debutat cu victorii in cadrul intrecerii. Halep a spulberat-o pe Penetta, scor 6-0, 6-3, in timp ce rusoaica a invins-o, in 3 seturi (4-6, 6-3, 6-4) pe poloneza Radwanska. In aceste conditii, invingatoarea partidei de astazi face pasul catre semifinalele competitiei gazduite de Singapore.

Disputa are o incarcatura aparte pentru Simona. Finalista anul trecut la Turneul Campioanelor, Halep va incerca sa bifeze prima victorie din palmares impotriva Sharapovei. Este favorita a jocului, mai ales ca Maria, confruntata cu o serie de accidentari, nu a mai evoluat decat in 2 partide  dupa semifinala de la Wimbledon 2015. Rusoiaca este insa in forma, aspect evidentiat de victoria evoluatia buna si victoria in fata Radwanskai.

Vom avea asadar parte de un meci echilibrat, in care fiecare din cele doua isi poate apropia succeseul. Netbet vine insa cu o oferta adresata celora care vor miza pe intalnirea dintre Halep si Saharapova. Daca jucatoarea noastre se impune, cea mai buna casa de pariuri din Romania iti da 10% in plus, indiferent daca ai castigat, daca daca ai pierdut. In cazul in care ai intuit corect invingatoarea, castigul tau creste cu 10%. In caz contrar, 10% din suma pariata, va reveni in contul tau!

Inscrie-te acum la Netbet si profita de promotia casei de pariuri pentru cel mai asteptat eveniment sportiv al zilei, meciul Halep – Sharapova din cadrul Turneului Campioanelor, editia 2015!

halep


 

ATP Basel: Federer incepe drumul catre un nou titlu !


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu