NetBet & Pariuri 1×2.ro va pregatesc de runda cu numarul 15 din Bundesliga!

NetBet & Pariuri 1×2.ro va pregatesc de runda cu numarul 15 din Bundesliga!

Vineri se va da startul unei noi runde in Bundesliga. Etapa cu numarul 15 in Bundesliga va incepe la Gelsenkirchen, acolo unde pe Veltins Arena, Schalke 04 va forta urcarea pe un loc de cupe europene, in fata celor de la Hannover 96, invingatori in runda precedenta in fata nou promovatei, Ingolstadt.


netbet_201511-300x66BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Bundesliga – Meciurile de sambata

Sambata, cum deja ne-am obisnuit, sunt programate 6 partide din aceasta etapa, 5 de la orele 16.30, ultima avand sa se dispute incepand cu ora 19.30. La ora 16.30, Hamburger SV va incerca sa lege a 3 a victorie consecutiva in Bundesliga, in fata unei formatii a Mainz-ului care de 4 etape a uitat sa mai piarda, timp in care a reusit sa lege 2 victorii si 2 rezultate de egalitate, iar de la aceeasi ora 16.30, pe stadionul olimpic din Berlin, Hertha, dupa infrangerea de la Munchen in fata Bayernului e hotarata sa nu piarda puncte pe propiul teren in fata „aspirinelor din Leverkusen.

Tot sambata si tot de la aceeasi ora 16.30, nou promovata Ingolstadt, va intalni pe teren propriu „lanterna rosie” din Bundesliga dupa 14 runde scurse de la inceputul sezonului, Hoffenheim , in timp ce „tapii” din Koln sunt hotarati sa nu cedeze puncte Augsburg-ului, echipa ce pare intr-o usoara revenire de forma.

Performera ultimelor 7 runde de campionat, Borussia Monchengladbach, ataca pozitia a 3 a a clasamentului, pozitie ocupata in acest moment de catre VFL Wolfsburg, insa adversara ii va fi campioana Bayern Munchen, o echipa care nu vrea cu siguranta sa piarda avansul de 8 puncte, pe care-l are in acest moment fata de Borussia Dortmund.

In ultimul meci al zilei de sambata se vor intalni in derby-ul rundei cu numarul 15, VFL Wolfsburg si Borussia Dortmund. Un meci de care pe care, in care ambele formatii au ca obiectiv principal victoria care sa le mentina in lupta pentru obiectivele din acest moment. Dortmund nu isi doreste cu siguranta sa o piarda din ochi pe Bayern, in timp ce VFL Wolfsburg, in cazul unei victorii s-ar apropia la numai 4 puncte de adversara condusa de T. Tuchel.

Alban

Bundesliga : Meciurile de duminica

In primul meci de duminica, Stuttgart-ul lui Alex Maxim, incearca sa bifeze primul succes dupa o serie de 3 esecuri in Bundesliga in fata vecinei de clasament Werder Bremen, echipa care la randul ei incearca primul succes dupa 2 runde in care a pierdut cu Wolfsbur si Hamburger SV, echipe de la care a primit numai putin de 9 goluri.

In epilogul rundei cu numarul 15, nou promovata Darmstadt va intalni de la ora 18.30, la Frankfurt, Eintracht. Premergator partidei de la Frankfurt cele doua sunt vecine de clasament, iar victoria o poate scoate pe una dintre acestea din zona minata a clasamentului primei ligi germane, victorie care este asteptata de Eintracht de 4 runde, iar de Darmstadt de 5.


Care sunt pariurile “safe” ale weekendului? Asteptam si opinia ta!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu