BREAKING NEWS: Irina Begu nu o va infrunta pe Johanna Konta astazi in FED Cup!

Chirico - Begu

Astazi vor avea loc primele doua meciuri de simplu a intalnirii Romania – Marea Britanie din FED Cup. In prima partida Simona Halep o va intalni pe Heather Watson.


Inainte de toate, mentionam faptul ca ora startului confruntarii Simonei a fost mutata. Daca initial aceasta era programata pentru ora 11:00, organizatorii au decis modificarea programului, partida urmand sa inceapa la ora 12:00 din cauza conditiilor meteorologice.

Schimbari in meciul doi al Romaniei din FED Cup

In alta ordine de idei, conform DolceSport, in aceasta dimineata Irina Begu a declarat faptul ca nu se simte bine din punct de vedere fizic. Astfel, aceasta va fi inlocuita de catre Sorana Cirstea, ce o va intalni pe prima racheta a Marii Britanii, Johanna Konta. Pana in prezent Sorana si Johanna nu s-au mai intalnit niciodata in circuitul profesionist, aceasta inclestare urmand sa fie prima cand cele doua sunt puse una in fata celeilalte.

Nota: Vom reveni cu detalii cat de curand!

De asemenea, mentionam faptul ca veti avea posibilitatea de a miza complet gratuit atat pe meciul Simonei, cat si pe cel al Soranei pe Unibet, unde primul pariu este complet gratuit si este in valoare de 250 RON pe care ii poti primi dupa ce te inregistrezi – CLICK AICI!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu