Neymar la Manchester United? „Diavolii” au facut deja primul pas!

Este interesata Manchester United de Neymar Jr?

Se speculeaza tot mai des in media, ca “Diavolii rosii” sunt interesati de un schimb sau un transfer al capitanului Braziliei, Neymar. Tatal jucatorului a facut lumina in acest caz si a confirmat interestul lui Manchester, dar sustine ca oferta englezilor a fost refuzata atat de jucator, cat si de FC Barcelona.

Neymar

Capitanul Braziliei este in negocieri pentru a ramane pe Camp Nou inca o perioada buna. Momentan se schimba oferta, dar Neymar este tot mai aproape de a-si prelungi contractul, de la inceputul anului 2016. Asadar, conform spuselor lui Neymar Sr, sansele ca fiul sau sa evolueze sub comanda lui Louis Van Gaal sunt tot mai mici.

Neymar SR: “Oferta a ajuns la Barcelona, iar clubul catalan ne-a contactat si ne-au spus ca nu vor sa-l cedeze pe fiul meu. Ei ne-au intrebat daca suntem interesati, dar nu a fost cazul. Barcelona nu vrea sa-l cedeze, jucatorul mai are trei ani de contract. Manchester United este o echipa buna, dar oferta nu mai exista, a fost refuzata din start de campioana Spaniei.”

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu