NFL: Asteptarea a luat final! Analizam fiecare divizie din AFC

Dupa o lunga asteptare de nu mai putin de 214 zile, National Football League se intoarce cu mari asteptari din partea echipelor care au fost active in perioada transferurilor. Principala favorita la castigarea SB anul acesta este Carolina Panthers care ramane o echipa puternica chiar daca a pierdut unul dintre cele mai nespectaculoase Superbowl-uri din istoria NFL in fata campionilor de la Denver Broncos. Dupa cum biFCne stim in aceasta liga sunt 8 divizii iar noi le vom discuta in aceasta postare pe cele din AFC.


AFC Est0408708001462828991_filepicker

1. New York Jets

2. New England Patriots

3. Buffalo Bills

4. Miami Dolphins

Fara doar si poate principala favorita la castigarea diviziei este una dintre candidatele la titlu, New England Patriots, care se bazeaza pe cel mai bun duo din NFL, Tom Brady-Rob Gronkowski. La New York Jets sperantele se pun in noua achizitie, RB(Running-Back) Tom Forte adus de la Chicago Bears care a avut cifre foarte bune alaturi de fosta echipa. Echipa lui Rex Ryan nu are prea multe asteptari de la acest sezon, singura achizitie importanta fiind aducerea lui Brandon Tate. Miami Dolphins inca raman la nivelul de anul trecut unde au reusit doar 6 victorii si 10 infrangeri.

Castigatoare divizie: New England Patriots

Jucatori de urmarit: WR Brandom Marshall ( Jets); TE Rob Gronkowski (Patriots); WR Sammy Watkins (Bills) ; QB Tom Brady (Patriots)


AFC Nordafcnorth

1.Pittsburgh Steelers

2.Cincinnati Bengals 

3.Baltimore Ravens

4.Cleveland Browns

In aceasta divizie favorita la castigarea ei este Pittsburgh Steelers care este o adevarata forta cu „Big Ben” Roethlisberger in forma insa daca aceasta va continua sa faca penalizari stupide si jucatorii sa fie din nou indisciplinati totul va merge in defavoarea lor. Bengals dupa cum bine stim incepe foarte bine dar spre sfarsitul sezonului se pierde iar daca acestia vor sa aiba o sansa la SB anul acesta Andy Dalton si compania trebuie sa fie constanti. Ravens este o echipa extrem de talentata dar care este macinata mai in fiecare an de accidentari, aceasta se bazeaza pe un duo-ul excelent Joe Flacco-Steve Smith Jr. si pe puternicul RB Justin Forsett. Cleveland Browns dupa experimentul total esuat cu „Johnny Football” Manziel il au la carma pe Robert Griffin al 3-lea care a mers foarte bine in presezon alaturi de Josh Gordon.

Castigator divizie: Pittsburgh Steelers

Jucatori de urmarit: WR Antonio Brown (Steelers); RB Justin Forsett (Ravens); WR Josh Gordon (Browns); WR A.J. Green (Bengals); QB Ben Roethlisberger (Steelers)


AFC Sudafcsouth

1. Indianapolis Colts

2. Jacksonville Jaguars

3. Houston Texans

4. Tennesse Titans

Favorita clara in aceasta divizie este Indianapolis Colts care are unul dintre cei mai talentati QB din NFL in echipa. Andrew Luck a fost destul de ghinionist pana acum din privinta sanatatii dar anul acesta este la 100% si se asteapta foarte multe de la acesta. La Jaguars omul cheie ramane Blake Bortels care a avut un sezon precedent foarte bun dar din cauza unei linii ofensive slabe acesta nu avea multe sanse sa arunce. Noua achizitie de la Jaguars poate aduce un mare plus in joc, puternicul RB Chris Ivory ( fost NY Jets) are o viteze excelenta iar alaturi de un QB bun precum Bortles cu siguranta va face performanta. Din pacate la Texans lipseste cu desavarsire un QB de clasa, unul dintre singurii jucatori care pot schimba rezultatul este DE J.J.Watt care da totul indiferent de gravitatea accidentarii. Titans se asteapta sa fie surpriza placuta a acestui sezon, cu un QB extrem de talentat precum Marcus Mariota alaturi de noul venit RB de la Philadelphia Eagles, DeMarco Murray, sunt foarte mari sanse ca acestia chiar sa prinda play-off-ul.

Castigator divizie: Indianapolis Colts

Jucatori de urmarit: QB Andrew Luck (Colts); DE J.J.Watt (Texans); QB Marcus Mariota (Titans); QB Blake Bortles (Jaguars)


AFC Westafc-west

1.Oakland Raiders

2.Kansas City Chiefs

3.Denver Broncos

4.San Diego Chargers

La prima vedere favorita este Denver Broncos insa lucrurile nu stau chiar asa de bine pentru campionii de anul trecut. Acestia au ramas fara marele Peyton Manning care s-a retras din activitate si ca QB va fi un debuntant, Paxton Lynch. Kansas City este foarte puternica la inceputul sezonul acestia fiind singurii care scapa fara a fi invinsi dupa 5-6 saptamani insa, Alex Smith si compania se pierd pe final iar acest lucru ii costa mai mereu calificarea in play-off. Supriza anului acesta cu siguranta poate veni de la una dintre cele mai talentate si puternice echipe, Raiders are un lot incredibil cu care pot face minunea de a aduce SB in Oakland. Intr-adevar este foarte greu ca echipa lui Jack Del Rio sa faca acest lucru dar cu jucatori precum QB Derek Carr, WR Amari Cooper, LB Khalil Mack care este rivalul lui J.J. Watt la premiul pentru cel mai bun aparator din NFL si multi altii, cu siguranta poti spera la ceva de poveste din partea lor. La Chargers nimic nu este nou, aceasta nu a fost niciun transfer notabil iar singurul care va duce greul echipei este unul dintre cei mai buni QB din liga, Philip Rivers, care merita din plin macar o finala de SuperBowl.

Castigator divizie: Oakland Raiders

Jucatori de urmarit: QB Derek Carr (Oakland Raiders) ; LB Khalil Mack (Oakland Raiders) ; QB Philip Rivers (Chargers) ; Von Miller (Broncos); WR  Joey Bosa (Chargers)

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu