Nicio surpriză » „Câinii” s-au „predat” în Spania în fața codașei din Zweite Bundesliga, Dynamo Dresda!

Nicio surpriză. În primul amical susținut în cantonamentul din Spania, Dinamo a cedat cu 1-0 (1-0) în fața codașei din Zweite Bundesliga, Dynamo Dresda.


Urmareste pagina noastra de Facebook! 


Echipa clasată pe locul 18 în liga a II-a germană a tranșat duelul în favoarea sa încă din primul mitan printr-un gol marcat în miutul 23 de Ebert din penalty în urma unui henț în suprafața de pedeapsă făcut de Mihai Popescu. „Câinii” au reacționat după numai cinci minute prin Daniel Popa însă șutul trimis de acesta din interiorul careului a trecut puțin pe lângă bară. Aceasta avea însă să fie singura ocazie a „alb-roșilor” în acest prin test al iernii.

În duelul cu nemții, Dusan Uhrin jr. a mizat pe formula Straton-  Moura, D. Ciobotariu, M. Popescu, Skovajsa- Răuță, NDiaye- Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu- D. Popa, pentru ca în actul secund pentru „câini” să evolueze Piscitelli- I. Șerban, Bejan, R. Grigore, Corbu- I. Filip, Mrzljak- Mihaiu, Bani, Sin- Perovici.

Următoarele adversare ale „câinilor” Spania sunt nemțții din Liga a 2-a de la Bochum,  Osijek, echipă clasată pe locul 4 în Croația și Krasnodar echipă ce ocupă locul 2 în prima ligă din Rusia.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


După 22 de runde scurse din acest sezon regular, Dinamo se află pe locul 9 cu 28 de puncte, la egalitate cu Sepsi care are însă un golaveraj mai bun și la cinci puncte de FC Botoșani, formație clasată pe locul 7.

Distanța „câinilor” față de Gaz Metan, adversara din ultima etapă, care se află pe locul 5 este de opt puncte iar față de Viitorul, echipă care ocupă locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, este de șapte puncte.

10.00 este cota pentru ca Dinamo să prindă play-off-ul în acest sezon!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu