OFICIAL: Niculescu a semnat cu Dinamo Bucuresti pana in 2020! Cota 8.00 pentru ca acesta sa castige Cupa Romaniei cu „alb-rosii”, dupa ce a castigat-o cu FC Voluntari!

Dupa cum bine stiti, in urma rezultatelor extrem de slabe inregistrate in ultima perioada de catre Dinamo Bucuresti, antrenorul principal al echipei – Florin Bratu, a fost demis. In aceasta seara am aflat numele noului tehnician al „cainilor rosii”!


Detaliile instalarii noului antrenor la Dinamo Bucuresti

In ultimele zile au fost vehiculate doua nume ce ar putea-o prelua pe Dinamo Bucuresti: Dan Alexa si Claudiu Niculescu. Daca primul dintre cei doi fosti jucatori „alb-rosii” este sub contract cu Dunarea Calarasi, Niculescu era liber de contract. Contactat de catre conducerea „alb-rosilor”, acesta din urma nu a ezit in a-si da „unda verde” pentru preluarea bancii tehnice. Acesta a semnat un contract valabil pana in 2020.

De asemenea, mentionam faptul ca in prima declaratie ce a dat-o presei Claudiu Niculescu a tinut sa sublinieze ca isi doreste ca Ionel Danciulescu sa ramana in continuare la club, iar cuplul de atacanti N&D sa fie astfel reformat in incercare de a o duce pe Dinamo in play-off.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


In alta ordine de idei, amintim performantele lui Claudiu Niculescu ca tehnician. Acesta a reusit sa castige alaturi de FC Voluntari atat Cupa, cat si Supercupa Romaniei. In acest moment, cota pentru victoria in Cupa Romaniei a dinamovistilor este de 8.00!

Cotele pentru castigarea Cupei Romaniei

Pariaza AICI pe castigatoarea Cupei Romaniei!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu