Monica Niculescu va face pereche la New Haven cu Sania Mirza, locul 1 mondial al probei de dublu!

In cursul zilei de la ieri, numarul 1 mondial de pe tabloul de dublu feminin, Sania Mirza a anuntat faptul ca va face echipa cu Monica Niculescu la New Haven! Acest fapt nu ne poate duce cu gandul la speranta unui parteneriat de lunga durata intre cele doua.

Proba de dublu feminin a fost dominata in ultimul an de perechea formata dintre Sania Mirza si Martina Hingis. Impreuna, cele doua au obtinut rezultate remarcabile, precum castigatrea a trei trofee de Grand Slam: Australia Open (2016), Wimbledon (2015) si US Open (2015). De asemenea, cele doua au ajuns pe pozitia 1 in clasamentul mondial de dublu pe 13 aprilie 2015, Sania Mirza nelesandu-si pozitia de liber pana in acest moment.

La inceputul lunii actuala, Sania Mirza a anuntat pe pagina ei de socializare faptul ca se desparte de Hingis. Aceasta si-a motivat alegerea prin lipsa rezultatelor din ultimul timp, chiar daca acestea erau pe prima pozitie a clasamentului mondial cu un total de puncte aproape de doua ori mai mare decat punctele perechii a doua din clasament. De asemenea, Sania a mentionat faptul ca aceasta despartire este doar din punct de vedere profesioanal, cele doua fiind prietene foarte bune in continuare.


Citeste si:


In timpul saptamanii precedente, jucatoarea din India a facut echipa cu Strycova, alaturi de care a castigat titlul la Cincinnati. In aceasta saptamana, Sania a anuntat faptul ca va concura alaturi de Monica Niculescu. Cele doua au mai jucat impreuna 3 partide in anul 2010, atunci cand cele doua au fost invinse int urul de catre perechea foramata din Vika Azarenka si Maria Kirilenko. Daca cele doua vor confirma si vor obtine o performanta buna, este extrem de posibil sa vedem o colaborare de lunga durata.

In cazul in care cele doua vor continua colaborarea si dupa turneul de la New Haven, perspectiva unui turneu de Grand Slam adus in Romania este destul de mare. In acelasi timp, daca cele doua vor reusi performante foarte bunae in viitorul apropiat, exista sanse sa o vedem pe Monica la Turneul Campioanelor!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu