Noul an vine cu o noua perioada de transferuri! Ai aici cotele pentru mutarile iernii!

Piata transferuri

Anul 2016 se apropie de sfarsit, dar chiar daca unele echipe sunt in pauza competitionala, staffurile manageriale lucreaza din plin la intarirea echipelor pentru a doua jumatate a sezonului. Pe 1 ianuarie se deschide fereastra de transferuri!


Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

James Rodriguez (Real Madrid)

Cu doar 8 meciuri jucate in acest sezon, columbianul cotat de Transfermarkt la 70.000.000 euro ar putea parasi echipa din capitala Spaniei in aceasta iarna.

Daca se va transfera, Chelsea este destianatia cea mai probabila, conform Unibet, cu o cota de 3.00, dar si rivalele acesteia din Premier League au o sansa: Manchester United, cota 9.00 si Arsenal, cota 11.00. Dintre variantele oferite, Monaco este cea mai putin probabila, avand o cota de 21.00.

Totusi, cel mai probabil deznodamant este ca James sa ramana la Real Madrid, aceata varianta avand cota 1.65.

Morgan Schneiderlin (Manchester United)

Morgan Schneiderlin a jucat doar de trei ori pentru United in aceasta stagiune. Plecarea sa pare aproape sigura, iar, cu o cota de 1.25, Everton este cea mai probabila destinatie. West Bromwich ar fi o alta varianta, cu cota 4.00, in timp ce ramanerea la United primeste doar cota 5.00 la Unibet.


Citeste si:

Saido Berahino (West Bromwich)

Saido Berahino a fost accidentat pe o perioada indelungata pe parcursul acestei prime jumatati de sezon. Salomon Rondon l-a inlocuit in atacul celor de la West Bromwich, cu destul de mult succes. Astfel, exista zvonuri ca Berahino ar putea parasi echipa. Transferul la Stoke City are cota 4.50, in timp ce daca pariati pe un transfer la Leicester City puteti castiga de 26 de ori miza! Ramanerea la club are cota 1.55.

Virgil Van Dijk (Southampton)

Virgil Van Dijk este unul dintre cei mai bine vazuti fundasi din Premier League. Cotat de Transfermarkt la 16.000.000 euro, fundasul lui Southampton are sanse mari sa ramana la club cel putin pana in vara (cota 1.33).  Interesul pentru jucatorul olandez este insa mare, atat din partea echipelor din Premier League, cat si a celor de pe continent. Transferul la Manchester City are cota 6.50, in timp de o mutare la Barcelona are cota 18.00.

Lionel Messi la Manchester United?

Unibet ofera un alt transfer interesant, de aceasta data pe o perioada mai lunga. 

Messi a declarat in trecut ca ar dori sa revina in Argentina inainte de a isi incheia cariera. Totusi, nu se stie daca cvintuplul castigator al Balonului de Aur va ramane in Catalunia pana la acel ultim transfer al carierei. Pep Guardiola, fostul sau antrenor la Barcelona il apreciaza enorm si si-ar dori sa il antreneze la actuala sa echipa, Manchester City.

Transferul lui Lionel Messi la Manchester City inainte de incheierea actualului contract de manager al lui Pep Guardiola primeste cota 21.00!

Pentru ca pariul sa fie castigator, transferul ar trebui sa se realizeze inainte de 1 februarie 2018.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu