Novak Djokovic scrie istorie! Sarbul a castigat 30 de titluri ATP Masters 1000! Vezi care sunt cotele sale pentru aurul olimpic!

Novak Djokovic scrie istorie si se distanteaza in topul jucatorilor cu cele mai multe titluri Masters din toate timpurile. Sarbul a castigat un nou trofeu la Rogers Cup dupa o finala jucata impotriva japonezului Kei Nishikori.

Pentru numarul 1 mondial a fost cel de-al treilea titlu cucerit la turneul canadian, egalandu-i pe Andy Murray, Andre Agassi si Rafael Nadal.

Rogers Cup a fost castigat de cele mai mult ori de catre actualul antrenor al lui Murray, cehul Ivan Lendl fiind incoronat de 6 ori la prestigioasa competitie din America de Nord.


inregistreaza-te - unibet


Pe locul al doilea in clasamentul jucatorilor cu cele mai multe titluri din categoria Masters Series din istoria tenisului se afla spaniolul Rafael Nadal cu 28 de victorii, urmat de Roger Federer cu 24 de succese. Top 5 este completat de americanul Andre Agassi care a triumfat de 17 ori si de Andy Murray, britanicul impunandu-se de 12 ori. 

Andrei Pavel si Ilie Nastase sunt singurii romani care au castigat turneul care astazi poarta denumirea de Rogers Cup. De altfel, este singurul turneu din categoria Masters Series pe care Andrei l-a castigat in intreaga sa cariera.

Turneul din Canada este unul dintre cele mai vechi din istoria sportului alb, fiind devansat doar de catre Wimbledon si Us Open.


Citeste si:

• Simona Halep revine in top 3 WTA!
 • Super weekend marca ”Un Pont pe Zi”: 20 de ponturi castigatoare si un bilet ”verde”!

Pentru Nole vor urma Jocurile Olimpice de la Rio. El va participa atat in proba de simplu, unde este favorit la o cota de 1,80, cat si in cea de dublu alaturi de Nenad Zimonjic, cei doi avand cota 21,00 pentru a cuceri medalia de aur.

JO 2016: Nu ai cum sa pierzi cu Murray! Vezi in continuare de ce

 

Sursa imagine: http://www.santabanta.com

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu