Novak Djokovic este castigatorul Turneului Campionilor!

Novak Djokovic a terminat cum nu se poate mai bine acest sezon remarcabil, invingandu-l pe Roger Federer in finala Turneului Campionilor, de la Londra. Sarbul a reusit astfel sa castige cel de-al patrulea sau trofeu consecutiv la turneul celor mai buni jucatori din ATP si cel de-al cincilea din toata cariera.

sursa foto: digisport.ro

Barclays ATP World Tour Finals - Day Eight

Numarul unu mondial, Novak Djokovic s-a incoronat pentru a patra oara drept cel mai bun jucator al anului, dupa ce l-a invins pe elvetianul Roger Federer, cu 6-3 si 6-4, in sala O2, din Londra. Acesta a razbunat infrangerea din faza grupelor si a reusit sa castige cand trebuia.

Djokovic: „Ma bucur de fiecare moment petrecut pe teren, savurez fiecare moment dupa ce am visat sa ajung aici inca de mic.”

Nole a terminat anul acesta competitional cu 11 titluri in palmares, inclusiv  cele trei Grand Slams, ducand totalul la zece turnee majore castigate. Jucatorul in varsta de 28 de ani a castigat Turneul Campionilor de cinci ori, depasindu-l pe Ivan Lendl, care a castigat acest turneu de trei ori consecutiv.

Federer l- a laudat si el pe adversarulsau, declarand: „Nu e niciodata placut sa pierzi, dar este mai bine asa decat sa nu participi deloc, asa cum a fost anul trecut. A fost o saptamana grozava, au fost cateva puncte extraordinare in aceasta seara, dar Novak merita sa castige anul acesta, o merita.”

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu