Simona Halep isi va pastra prima pozitie in ierarhia mondiala pana cel putin luna mai! Cotele urmatoarei inclestari a romancei sunt AICI!

In urma prestatiei din cadrul turneului de la Indian Wells, constanteanca Simona Halep si-a asigurat pozitia de pe prima treapta a ierarhiei mondiale cel putin pana in mai!

Simona Halep, in continuare numarul 1 mondial

Romanca a avut pana in acest moment un parcurs impecabil la Indian Wells, aceasta izbutind calificarea in cadrul sferturilor de finala, unde o va intalni pe croata Petra Martic. In schimb, principala urmaritoare a ei in ierarhia moniala – Caroline Wozniacki, a fost invinsa de catre rusoaica Daria Katskina in optimi cu scorul de 6-4, 7-5, astfel ratand sansa de a face rocada cu Simona in varful lantului trofic. Singura posibilitate ca daneza sa fi deveni numar 1 mondial dupa Indian Wells ar fi fost castigarea turneului american. De asemenea, amintim faptul ca in urma victoriei obtinute in optimi, Simona si-a depasit performanta izbutita in anul precedent si astfel va castiga mai multe puncte in clasamentul WTA.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Urmatoarea adversara a Simonei de la Indian Wells

In sferturile de finala Simona Halep o va intalni pe jucatoarea croata Petra Martic. Aceasta din urma a reusit sa se califice in aceasta faza a competitiei dupa ce le-a invins rand pe rand pe Tatjana Maria, Barbora Strycova, Jelena Ostapenko si Marketa Vondrousova. Pana in prezent, Simona si Petra s-au mai intalnit de doua ori in circuitul profesionist, acestea impartindu-si victoriile. Totusi, subliniem faptul ca Martic a invins-o pe Halep in 2011, atunci cand jucatoarea din Romania avea doar 19 ani si neevoluand inca la nivel inalt.

Pariuri1x2 a prefatat duelul dintre Halep si Martic –>>> AVANCRONICA SI PONTURILE SUNT AICI!!!
Cotele partidei Simona Halep – Petra Martic


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu