Nu e Fekir, e Shaqiri! Liverpool se reorienteaza catre un posibil transfer extraordinar din punct de vedere financiar

Liverpool intampina reale dificultati in aceasta campanie de transferuri. Desi ”cormoranii” au anuntat intariri serioase in aceasta vara, incepand prin aducerea lui Naby Keita, se pare ca tinta principala, Nabil Fekir, nu va mai ajunge pe ”Anfield Road”. In acest context, varianta de ”rezerva” pentru trupa lui Jurgen Klopp ar putea fi un jucator extrem de interesant, obisnuit cu peisajul din Premier League: Xherdan Shaqiri.


Shaqiri, un transfer la indemana

Desi presa britanica anuntase inital faptul ca transferul lui Nabil Fekir de la Lyon la Liverpool este unul oficial, jucatorul trecand inclusiv de vizita medicala, se pare ca un impas dubios de ultim moment a pus piedica acestei mutari. Astfel, ”cormoranii” sunt obligati sa se reorienteze rapid pentru a-si intari lotul inaintea unui sezon de foc in Premier League, in care vor ataca titlul. Presa de specialitate din State anunta ca Xherdan Shaqiri, una dintre vedetele lui Stoke City, proaspat retrogradata in Championship, ar putea ajunge sub comanda lui Jurgen Klopp.

18 milioane de euro este cota de piata a lui Xherdan Shaqiri, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;


Aceasta mutare s-ar dovedi a fi una cat se poate de logica pentru Liverpool, in primul rand datorita faptului ca elvetianul se incadreaza in acelasi profil cu cel al mult-doritului Fekir, dar si in ceea ce priveste detaliile financiare. Clauza de reziliere a lui Shaqiri este de doar 15.3 milioane de euro, suma pe care ”cormoranii” ar fi dispusi s-o achite fara ezitare. Chiar si asa, in cazul in care aceasta mutare va fi dusa pana la capat, va fi oficializata abia la finalul Cupei Mondiale din Rusia.

1.55 este cota oferita de Unibet pentru ca Xherdan Shaqiri sa inscrie cel putin un gol pentru nationala Elvetiei la Campionatul Mondial din Rusia.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu