Nu iertam nimic: Spectacol ieri pe Pariuri1x2!

SpectacolDaca ai fost ieri pe site-ul pariuri1x2, acum ai cu siguranta bani mai multi in portofel. Aceasta pentru ca prietenii, colaboratorii si redactia online a proiectului nostru, au facut inca o data spectacol.

Putine au fost ponturile necastigatoare oferite. Mai exact, nu prea pot fi numarate nici pe degetele unei singure maini. In ceea ce priveste insa pariurile corecte, dupa cum spuneam…show total!

Campionul a fost  Cristian Ygrek Lovin. Acesta nu s-a rezumat la un pariu simplu pentru jocul Mali – Camerun, ci a mers si mai departe. Pariul sau (corect): scor exact 1-1 in Mali – Camerun.
Din mai multe pronosticuri, de acelasi tip, castigatoare, oferite direct pe pagina nopasta de Facebook, boby m. a indicat un over de 3.5 goluri in Sturm – KSV. A fost 5-0!

Nicio problema in cazul pariului postat de William Hill, adica Liverpool are minim un corner in primele 15 minute. Tot la partida de pe Anfield, un GG castigator oferit de Dorut Surdu. 

La Boro – Cardiff, Florean Mircea a mers pe mana gazdelor. Tot la acest joc a fost indicat si pariul 2-4 goluri. Rezultat final, 2-1 pentru gazde.

Timbus Andy a dat cel putin 158.5 puncte la Union Olimpja – Bayern Munchen. Scor final, 80-90.

Am avut pont castigator si in handbal. Csaba Zsolt a pariat pe Rusia, cu handicap + 2.5, in duelul cu Polonia de la CM. Au invins polonezii, insa doar la un singur punct diferenta.

Tot un fel de pont a fost si cel de la duelul Quevilly – Bastia, insa de un alt tip. Am indicat, argumentat,  evitarea respectivei partide. Trupa de esalon 4 s-a calificat,  la penaltyuri, in faza urmatoare a Cupei Frantei.

Cateva dintre ponturile oferite ieri pe site-ul Pariuri1x2.ro:

Polonia – Rusia, 2 cu ha +2.5
Middlesbrough – Cardiff, 1
Middlesbrough – Cardiff, 2-4 goluri
Roda – PSV, peste 3.5 goluri
Jura Sud – Auxerre, 2 cu handicap 0
Sturm Graz – KSV, peste 3.5 goluri
Preston – Yovil, 2 cu handicap 0
Panionios – Veria, 1 (pariu live)
Liverpool – Chelsea, Liverpool are corner in primele 15 minute
Liverpool – Chelsea,  ambele inscriu
Liverpool-Chelsea, 0-2 goluri
Roda-Psv Eindhoven, gol Roda
Roda K-PSV, intre 3 si 5 goluri in meci

Va invitam si astazi pe pagina noastra de Facebook si pe site-ul Pariuri1x2.ro, pentru cele mai tari ponturi, analizate si oferite de cea mai buna comunitate de pariori din Romania. Succes!

 

Foto: www.avalonbar.it

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu