O cota de 2 pentru diseara: Pro si contra ucrainienilor!

Europa LeagueColaboratorii Pariuri1x2 au analizat la sange meciurile programate diseara, in Europa League. Ponturi care de care mai felurite, pentru fiecare din cele 8 partide, la capatul carora vom sti formatiile calificate in sferturile intrecerii.

O cota de 2, pe meciurile de la Kiev si Amsterdam

Marius Paun, unul dintre cei mai vechi membri ai redactiei noastre,  a analizat la randul sau confruntarile zilei. Si-a indreptat cu precadere atentia catre disputele Dinamo Kiev – Everton si Ajax – Dnepr. Pentru ambele a ales acelasi pariu.

DINAMO KIEV – EVERTON

Dinamo Kiev a pierdut la mare lupta pe terenul „caramelelor’. A deschis scorul, cele doua ajungand din nou la egalitate, dupa reusita lui Naismith din minutul 39. Lukaku, pe final de partida, a inscris din penalty, parafand succesul lui Everton.

Returul se anunta insa foarte greu pentru trupa engleza. Dinamo Kiev se descurca excelent in meciurile de acasa, indiferent de competitie. De altfel, ucrainienii s-au calificat in optimi, tot dupa o prima mansa pierduta. 1-2 la Guingamp, dar victorie cu 3-1 la Kiev.
Everton pare in usoara revenire de forma. Totusi, desi interesata si de Europa League, trupa lui Martinez pune acum mai mare pret pe intrecerea interna. In ciuda victoriei clare din ultima etapa, 3-0 cu Newcastle, Everton se afla in continuare mult prea aproape de retrogradare.

Pont: Victorie DIN. KIEV cu handicap 0
Pont secundar: 1 solist

Dinamo Kiev: Shovkovski – Vida, Silva, Dragovic, Antunes – Veloso, Rybalka – Yarmolenko, Gusev – Mbokani
Everton: Howard – Coleman, Stones, Jagielka, Baines – McCarthy, Barry – Naishmith, Osman, Barkley – Lukaku

AJAX – DNEPR

Succes improtant bifat de Dnepr in tur. Totusi, cam subtire! Ajax este in mare forma, iar esecul cu 0-1 poate fi intors pe Amsterdam ArenA. Formatia vine dupa o serie de rezultate excelente, infrangerea din tur, fiind singura contabilizata de „lancieri”, in ultimele 9 meciuri cu miza!  Multe succese adunate in ultimele 6 saptamani, 7 la numar, printre acestea remarcandu-se cele din dubla cu Legia din turul anterior, dar poate mai ales, victoriile clare din Eredivisie, la PSV si Heerenveen. Cum in campionat este aproape sigura de locul secund si nu mai poate ataca titlul, Ajax se poate focusa acum pe Europa League.

Vom merge pe mana gazdelor, dar vom tine cont si de forta lui Dnepr, formatie ce are in componenta multi internationali ucrainiei, dar si jucatori importanti, de alte nationalitati.

Pont: Victorie AJAX cu handicap 0
Pont secundar: 1 solist

In cazul in care alegeti sa mizati pe un combo cu variantele 1 dnb la ambele partide, cota finala este de cel putin 2, in functie de agentia de pariuri la care plasati biletul. Succes!


 

Internazionale Milano – VfL Wolfsburg : Calificare imposibilă pentru ‘Nerazzurri’?


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu