O elimina Botosaniul pe Legia? Cota e 6!!

FC BotosaniJoi seara, de la 20:00, echipa FC Botosani va evolua in unul dintre cele mai importante meciuri din scurta sa istorie fotbalistica la nivel inalt. Trupa lui Leo Grozavu primeste vizita Legiei Varsovia, in mansa retur a fazei secunde preliminare din Europa League.

Moldovenii sunt optimisti!

In tur, polonezii s-au impus cu scorul de 1-0, la capatul unei partide in care au presat constant, dar nu s-au dovedit a fi chiar adversarul redutabil de care botosanenilor le era frica. De asemenea, moldovenii au avut sansele lor, mai putine decat ale gazdelor, insa cateva care ar fi putut schimba soarta partide, mai ales ca acestea s-au consemnat la scorul de 0-0.

Le va fi extrem de greu gazdelor sa faca pasul catre faza urmatoare, in ciuda declaratiilor optimiste ale staff-ului, dar si ale jucatorilor. Cert e totusi faptul ca, cei care vor paria pe echipa noastra, indiferent de varianta aleasa, nu pot miza decat pe o cota foarte buna. Astfel, pariul 1 solist primeste o cotatie de 3.25, in timp ce varianta FC Botosani se califica, are cota 6.00!

Astra, favorita certa

Tot joi, dar de la ora 21:00, Astra joaca returul cu Inverness. Sansele trupei lui Sumudica de a merge mai departe, sunt considerabil mai bune decat cele ale Botosaniului. Astra a castigat cu 1-0 pe pamant scotian si are multiple variante de rezultat, ce-i pot aduce accederea in turul 3. Bookmakerii considera insa ca Astra se va impune, pariu ce primeste doar cota 1.44.


Steaua – Trencin: 2-0 si in retur? Care crezi ca va fi scorul corect al meciului?


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu