O lume nebuna… Fotbal si bombe

Barajul de calificare la EURO 2016 si amicalele de lux programate in acest week-end au trecut in subsidiar.
Evenimentele de la Paris, de aseara, au bulversat inreg mapamondul. Nimeni nu mai vorbeste despre fotbal… Zeci de morti, sute de raniti, mii, zeci de mii de oameni in stare de soc, autoritati surprinse de incredibilul curaj al teroristilor reprezinta tabloul unei lumi nebune.
lequipe
Aseara, pe ”Stade de France”, la amicalul dintre Franta, tara gazda a turneului final al Campionatului European de fotbal de anul viitor, si Germania, campioana mondiala, a fost evitata o adevarata tragedie.
Cativa teroristi au vrut sa patrunda in stadion pentru a declansa un adevarat macel si, foarte important, sa semene panica, panica in urma careia, probabil, numarul victimelor ar fi fost mult mai mare.
stade1
Desi exploziile din apropierea arenei pariziene s-au auzit inca din prima repriza, autoritatile franceze au decis sa nu faca public niciun amanunt, tocmai pentru a NU crea panica.
Presedintele Federatiei Franceze de Fotbal (FFF), Noel Le Graet, a declarat ca a decis sa nu faca un anunt la pauza meciului amical cu Germania cu privire la atentatele din Paris, pentru a nu provoca panica, informeaza 20minutes.fr, citata de Mediafax.ro.

„Am decis sa nu spunem nimic la pauza pentru a nu provoca panica. Masurile de siguranta s-au intarit. Le-am spus jucatorilor abia la finalul meciului”, a spus Le Graet.
La finalul meciului dintre Franta si Germania, crainicul de la Stade de France a anuntat ca iesirile din zonele apropiate de locurile exploziilor au fost inchise si ca spectatorii aflati in sectoarele respective trebuie sa paraseasca arena pe alte iesiri. Dupa cateva minute, spectatorii au intrat pe gazon, iar ulterior incinta s-a golit treptat.
stade3
Reprezentativa Frantei a invins Germania aseară, pe Stade de France, cu scorul de 2-0, intr-un meci amical in timpul caruia in zona arenei au avut loc explozii, Francois Hollande, presedintele Frantei, care asista la joc, fiind evacuat de serviciile de securitate.
Potrivit autoritatilor, trei teroristi s-au aruncat in aer în fata Stade de France, mai noteaza Mediafax.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu