O noua runda in PREDICTORUL1X2: Pariaza contra lui Doru Craciun » 12 PRONOSTICURI!

O noua saptamana, o noua etapa in Predictorul1x2! Va propunem inca un pachet de 12 meciuri, pe care sa pronosticati rezultate de tipul 1,x,2. Participarea este GRATUITA iar premiile saptamana sunt cele stiute: 1000 de lei!

Am adunat evenimente din cele mai importante campionate interne aflate in desfasurare, prim planul fiind luat de Liga 1. Dupa Viitorul – Dinamo in etapa de deschidere a stagiunii 2019/2010, runda secunda aduce un nou meci infernal pentru „caini”, cel cu Universitatea Craiova. Completam pachetul de selectii cu dueluri din Elvetia, Rusia, Serbia si Belgia, meciuri din care nu lipsesc favoritele certe. Printre acestea, Genk – Mechelen, Supercupa Belgiei in care la echipa campioana ar putea debuta Ianis Hagi.


Participa acum GRATUIT la PREDICTORUL1X2: Saptamanal ai premii de 1000 de lei!


Predictorul1x2 va pune la dispozitie aceleasi premii importante, precum si un ”delegat” cu care sa va infruntati in pariuri istețe. VIP-ul rundei din Predictorul1x2 este redactorul site-ului pariuri1x2.ro, Doru Craciun, care si-a plasat deja cele 12 pronosticuri. Excelent cunoscator al Ligii 1, Doru ne ofera o serie de pariuri de top pentru duelurile interne incluse in Predictorul1x2. Pe aceeasi linie si restul selectiilor, cu un 1 solist extrem de logic in Genk – Mechelen, duel pe care multi dintre microbistii si pariorii romani il vor urmari in weekend.

Participa GRATUIT la concurs!

Atentie:

  • Premiile se acorda o data la doua runde si sunt valabile 7 zile de la data creditarii in contul tau Sportingbet. Urmareste forumul dedicat concursului si verifica-ti contul!
  • TOATE PREMIILE SUNT LIVRATE IN CONTURILE ACTIVE, DIRECT DE CATRE RESPONSABILII SPORTINGBET. Daca inca nu ai un cont la Sportingbet, deschide-ti unul folosind acest LINK SPECIAL. 
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu