O saptamana pana la Wimbledon | Vezi ce cota are Simona Halep si cine este favorita bookmaker-ilor!

Wimbledon 2018 este turneul la care Simona Halep are sansa sa castige al doilea titlu de grand slam al carierei si al doilea consecutiv. Competitia de la All England Lawn Tennis and Croquet Club va incepe in mod oficial pe data de 2 iulie. 


Premii totale de 22 milioane de dolari

Actuala editie a marelui slam britanic va avea premii totale de 21,969,327$. Cel mai vechi turneu de tenis din lume a fost gazduit inca de la prima editie la All England Club din Wimbledon, Londra si se desfasoara pe durata a doua saptamani in 5 categorii, simplu masculin si feminin, dublu masculin si feminin si dublu mixt, plus turneele juniorilor.


Partidele de la Wimbledon se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Halep, la primul turneu pe iarba in 2018

Simona Halep a reusit sa castige primul titlu de grand slam al carierei la Roland Garros si a ales sa nu participe la sezonul de pregatire pentru Wimbledon. Aceasta a ales sa se deplaseze la All England Club cu 10 zile inainte de startul turneului, alaturi de antrenorul sau, Darren Cahill, pentru a practica primele antrenamente pe iarba din acest sezon.

In 2017, Simona venea la Wimbledon dupa dezamagirea de la Roland Garros, acolo unde pierdea in ultimul act in fata Jelenei Ostapenko. Chiar si asa, favorita noastra a avut un parcurs consistent, reusind sa ajunga pana in faza sferturilor de finala, acolo unde a fost invinsa la mare lupta de reprezentanta gazdelor, Johanna Konta (22 WTA), cu scorul de 6-7, 7-6, 6-4.


Citeste si:

Doar a 6-a favorita

Bookmakerii au oferit prima sansa la cucerirea titlului Serenei Williams, insa startul pe care Petra Kvitova l-a avut in acest sezon de iarba a schimbat radical ordinea in fruntea acestei liste, sportiva din Cehia devenind principala favorita, la o cota de 4.50, oferita de Unibet.

Succesul Simonei Halep de la Roland Garros nu a impresionat bookmekerii, care ii acorda romancei doar a sansa a 6-a la cucerirea trofeului, la egalitate cu Karolina Pliskova, ambele fiind cotate cu 16.00 la Unibet.

Campioana din 2017, Garbine Muguruza, este a 3-a favorita, la o cota de 8.50, in timp ce Serena Williams primeste sansa a doua, dupa Petra Kvitova, cu o cota de 6.50.

Desi are un sezon de iarba cu adevarat impresionant, Mihaela Buzarnescu nu primeste cota pentru un eventual succes la Wimbledon, in schimb, Sorana Cirstea si Irina Begu sunt vazute fara sanse reale de catre bookmakeri, ambele fiind cotate cu 501 la Unibet.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu