Obiectiv atins pentru România » Un egal cât o victorie pentru „tricolori!”

Campionatul Mondial

România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, în ultima etapă din grupele Ligii Națiunilor și a urcat în urna a doua valorică pentru tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022!

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Intrat pe teren în minutul 74, Eric Bicfalvi a fost cel care prin reușita sa din minutul 81 a evitat eșecul după ce nord-irlandezii au deschis scorul în minutul 56 prin Boyce.

3.15 era la Superbet cota pentru o remiză între Irlanda de Nord și România! 

„Tricolorii” au primit și un nesperat ajutor de la Belgrad unde Serbia a demolat Rusia, scor 5-0 (4-0). Remiza de la Belfsat a României, coroborată cu eșecul Rusiei în Serbia, scor 5-0, a făcut ca naționala lui Mirel Rădoi să prindă urna a 2-a valorică la tragerea la sorți pentru Campionatul Mondial din 2022, reprezentativa noastră depășindu-i în clasamentul FIFA pe ruși. Tragere la sorți pentru preliminariile CM 2022 va avea loc pe 7 decembrie la Zurich.

Totodată, prin parcursul pe care l-a avut în această ediție a Nations League, încheind gurpa pe locul 3 cu 8 puncte, „tricolorii” și-au păstrat locul în Liga B. Din grupa României, care a fost câștigată de Austria, a retrogradat în Liga C reprezentativa Irlandei de Nord. În celălalt meci programat în această seară în ultima etapă a grupei Austria a terminat nedecis, scor 1-1, duelul cu Norvegia.

Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu