Oferta FABULOASA pregatita de Real Madrid pentru Mohamed Salah! Cate SUTE de milioane de euro ofera campioana Europei pentru vedeta lui Liverpool

Prestatiile fabuloase din acest sezon ale lui Mohamed Salah (25 ani) au atras atentia tuturor granzilor Europei, printre care si campioana en-titre, Real Madrid. Surse din presa britanica sustin faptul ca madrilenii ar fi gata sa puna la bataie nu mai putin de 225 milioane de euro in schimbul serviciilor jucatorului egiptean.


”Cormoranii” spun ”Nu” unui eventual transfer

Mohamed Salah reprezinta senzatia fotbalului mondial in acest sezon in tricoul lui Liverpool. Cu 43 de goluri reusite in 47 de aparitii in actuala stagiune pentru ”cormorani”, atacantul egiptean a oferit o noua demonstratie de forta marti seara, in prima mansa a semifinalelor UEFA Champions League, atunci cand a marcat alte doua goluri si a oferit alte doua assist-uri in victoria fabuloasa a lui Liverpool (5-2) impotriva fostei sale echipe, AS Roma. In acest context, Real Madrid e pregatita sa-l “fure” pe unul dintre candidatii la “Balonul de Aur”, oferind 225 de milioane de euro pentru ca Mo Salah sa-si incheie contractul cu Liverpool in acest sezon.

80 de milioane de euro este cota de piata a lui Mohamed Salah, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;


Cu toate acestea, “cormoranii” nu par impresionati. Pe langa faptul ca atacantul egiptean si-a declarat in repetate randuri loialitatea pentru gruparea de pe “Anfield Road”, conducerea lui Liverpool este setata sa refuze aceasta oferta venita de la Madrid, considerand ca aceasta suma este una mult prea mica pentru adevarata valoare a lui Salah. In plus, Jurgen Klopp este decis sa construiasca un nucleu ofensiv extrem de solid in perioada urmatoare in jurul unor nume precum Salah sau Firmino, astfel ca egipteanul reprezinta, pentru moment, o piesa indispensabila in angrenajul jocului “cormoranilor”.

2.05 este cota oferita de Unibet pentru ca Real Madrid sa castige trofeul UEFA Champions League in acest sezon. Liverpool este cea de-a doua favorita, cotata cu 2.50.

Sursa foto: The Sun

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 3 0


Lasa un comentariu