OFICIAL» Patronul FCSB-ului a anuntat cei 11 “razboinici” trimisi pe teren pentru a intoarce soarta calificarii | Profita ACUM de o COTA de 5.00!

Doar trei zile ne mai despart de cel mai important meci al sezonului pentru FCSB. Dupa 1-3 in tur, la Viena, “ros-albastrii” au o misiune dificila, dar nu imposibila pentru a intoarce scorul pe “Arena Nationala”. La finalul meciului de duminica, impotriva Viitorului (4-1), patronul FCSB-ului a anuntat primul “11” ce va fi aliniat joi, contra celor de la Rapid Viena, iar acesta arata, pe hartie, cat se poate de promitator.


Rusescu, Teixeira si Gnohere, numele cu care atacam calificarea!

FCSB a zdrobit in week-end echipa Viitorului lui Hagi chiar la Ovidiu, scor 4-1, o consecinta importanta a acestui deznodamant fiind, insa si eliminarea acordata gazdelor inca din minutul 5 al partidei. Afisand o prestatie excelenta, Raul Rusescu a fost omul meciului, cu un gol si o pasa de gol, acesta reusind sa-l convinga pe patronul “ros-albastrilor” ca merita sa intre pe teren contra Rapidului inca din primul minut. In fapt, primul “11” etalat impotriva austriecilor, conform spuselor finantatorului FCSB-ului, este unul aproape complet schimbat fata de cel de duminica, contra Viitorului, intrucat pe lista se gasesc doar indispensabilul Balgradean, Ovidiu Popescu si surpriza placuta Raul Rusescu.

Echipa probabila a FCSB-ului joi (4-2-3-1): Balgradean- Benzar, Planici, Balasa, Al. Stan- Pintilii, Ov. Popescu- Roman, Rusescu, Teixeira- Gnohere


Scorul ideal pentru calificarea FCSB-ului: COTA 10.00!

Avem toate motivele sa credem pana la capat in echipa lui Nicolae Dica si exista o sumedenie de argumente PRO-FCSB. Analizand prestatia din meciul tur, de la Viena (1-3), nu putem sa nu spunem ca, avand putina sansa pe final de meci, atunci cand au lovit bara de doua ori, “ros-albastrii” s-ar fi putut intoarce la Bucuresti cu un 2-3 mult mai usor de remontat decat rezultatul actual. In schimb, FCSB si-a creat cu usurinta ocazii in fata unei echipe care este vizibil mai puternica acasa, avand ajutorul propriilor fani, decat pe teren strain, iar acest fapt a fost demonstrat si in turul preliminar precedent. Impotriva slovacilor de la Slovan Bratislava, Rapid Viena a pierdut in deplasare cu 2-1, urmand ca pe teren propriu sa afiseze o evolutie mult mai solida, castigand cu 4-0 si calificandu-se en-fanfare. Mai mult decat atat, trupa lui Nicolae Dica se afla pe un trend ascendent, iar in campionat merge ceas. Victoria contra Viitorului a fost una cu siguranta de moral, iar liderul la zi din Liga 1 are toate motivele sa spere la calificare. Astfel, la Betfair, putem beneficia de o cota de 5.00 pentru ca FCSB sa reuseasca o „remontada” joi, pe „Arena Nationala”.

Scenariul ideal pentru calificarea FCSB-ului il reprezinta un rezultat final de 2-0, suficient pentru a-i trimite pe “ros-albastrii” in grupele UEFA Europa League, scenariu care primeste o cota de 10.00 la Betfair.

Nici scenariul dezlantuirii ofensive a FCSB-ului nu este unul de ignorat. Afisand aceeasi dispozitie de joc pe plan ofensiv precum au facut-o in fata Viitorului, “ros-albastrii” primesc o cota de 4.25 pentru a inscrie minim trei goluri in meci.

Joi, 21:30: FCSB – Rapid Viena
Cote Betfair: 2.20  3.50  3.00Betfair isi intampina noii clienti cu un BONUS de 450 ron! Aici iti poti deschide un cont!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu