OFICIAL | S-a stabilit data, locatia si meciul din La Liga care se va disputa in PREMIERA in America de Nord!

Inevitabilul se va produce. In urma parteneriatului incheiat intre La Liga si compania Relevent in perspectiva promovarii fotbalului european in America de Nord, lucrurile s-au miscat rapid si, la nici doua saptamani dupa aflarea acestei vesti, s-a stabilit si meciul care va oferi spectatorilor nord-americani un spectacol pe cinste.


Premiera absoluta: Derby catalan in Statele Unite ale Americii!

Dupa stirea anuntata in urma cu cateva zile pe Pariuri1x2, conform careia vor exista sanse mari sa asistam in acest sezon la un meci din La Liga disputat in America de Nord, exista deja o certitudine. Daca existau semne de intrebare cu privire la teritoriul in care va avea loc partida, fie SUA, fie Canada, s-a stabilit in mod oficial faptul ca duelul se va juca pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, detaliile exacte urmand a fi anuntate ulterior. In plus, nu e vorba de un meci oarecare. Derby-ul catalan, dintre Girona si Barcelona, din cadrul etapei cu numarul 21 din La Liga, va avea “privilegiul” de a fi disputat in SUA, pe data de 27 ianuarie 2019.

Aceasta stire a sosit, contrar asteptarilor, surprinzator de repede, intrucat, in urma cu doar cateva zile, toti cei 20 de capitani de echipa din La Liga, au tinut o intalnire cu presedintele Asociatiei Fotbalistilor din Spania, David Aganzo, pentru a-si exprima nemultumirile in legatura cu aceasta “chichita” nenecesara a fotbalului modern.

Aceasta veste a starnit furia, dar si amuzamentul fanilor fotbalului spaniol pe retelele de socializare, care nu au ratat ocazia de a ironiza acest eveniment: “Imaginati-va cum e sa fiti in pielea jucatorilor Gironei, care vor fi nevoiti sa se deplaseze atatea mii de kilometri doar pentru a pierde cu 5-0 in fata Barcelonei” 🙂

8.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Girona sa produca marea surpriza si sa se impuna in fata lui Real Madrid in aceasta seara (26 august), in cadrul etapei cu numarul 2 din La Liga.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu