Olanda, etapa 1: Pariuri pentru primele 4 intalniri!

Olanda eredivisie PSV FeyenoordDesi a fost pus sub semnul intrebarii, din cauza unei greve a politistilor, pana la urma startul in Eredivisie se va da astazi. Primele doua partide programate sunt Roda – Heracles si Feyenoord – Utrecht, maine urmand a se disputa Willem II – Vitesse si un prim derby, AZ – Ajax. Ca de obicei, Cristian Lovin, colaboratorul nostru din Olanda, ne ofera ponturi pentru partidele din Eredivisie.


 

Olanda – Sambata

Feyenoord – Utrecht, ora 21:45

Feyenoord s-a despartit in aceasta vara de Clasie, vand pe 12 mil. de euro la Southampton, dar au fost aduse intariri. Se remarcat Dirk Kuyt, care-si va incheia cariera la Rotterdam. Feyenoord tinteste o noua stagiune in care sa lupte pentru un finis pe podium, spre diferenta de Utrecht, care, ca de obicei in precedentele stagiuni, are ca tinta un finish cat mai departe de zona retrogrdarii. In conditiile in care sunt in Eredivisie si o serie de grupari inferioare valoric, este posibil ca Utrech sa-si atinga din nou obiectivul.

Pont: Feyenoord – Utrecht, 1
De incercat: GG si Feyenoord castiga

Roda – Heracles, ora 20:45

Ponturi:
X psf
Sub 3.5 goluri


 

Olanda – Duminica

AZ – Ajax, ora 13:30

Suntem cu ochii pe acest duel, pentru ca este un derby, dar si pentru ca AZ ii va fi rivala Astrei Giurgiu, in play-off-ul Ligii Europa.
AZ pare  fi echipa mai in forma in aceasta confruntare. Gazdele vin dupa un lung sir de succese, atat amicale, cat si in oficielele din Europa League. De partea cealalata, in ciuda unor tranfseruri interesante realizate in aceasta vara, pare ca Ajax nu se regaseste. Poate si lipsa de omogenitate a dus la eliminarea din UCL, in fata vienezilor de la Rapid, precum si la seria negativa de rezultate, din partidele de pregatire ale verii. Alegem pariuri pe goluri, dar si pe AZ.

Pont: GG si peste 2.5 goluri
De incercat: AZ marcheaza peste 1.5 goluri

Willem II – Vitesse, ora 17:45
Pont: Ambele marcheaza


STRATEGII DE PARIERE

 


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu