Olanda: Locul trei la Mondialul din Brazilia, rateaza Euro 2016!

Ocupanta a podiumului la Mondialul brazilian, Olanda a dezamagit prin prestatiile ei in grupa A, nereusind sa se califice pentru Euro 2016. Mai mult, au pierdut in ultima partida, acasa, cu Cehia, scor 2-3.

sursa foto: skysports.com

In ciuda locului trei ocupat la Cupa Mondiala din 2014, sub comanda lui Luis van Gaal, drumul Olandei spre Euro 2016 a fost de-a dreptul dezastruos. Ieri au pierdut cu 2-3 in fata Cehiei, punand capat sperantelor. Van Persie a comletat lista rusinii, marcand un autogol, la scorul de 0-2.

download (2)

Multi spun ca exista o diferenta de valoare intre generatia din 2014 si actuala generatie, in echipa ramanand doar Persie, Sneijder sau Robben. Cu toate acestea, „Portocala mecanica” trebuia sa se califice dintr-o grupa cu Islanda, Turcia, Letonia, Cehia sau Kazahstan. Alegerea federatiei olandeze, de a aborda aceste calificari cu Guus Hiddink la carma echipei, s-a dovedit a fi o greseala, la fel si numirea lui Danny Blind ca succesor a fost o greseala la fel de mare.

Cu toate acestea, exista un cumul de factori care au contribuit la caderea dramatica a nationalei Olandei, echipa care reusea sa se claseze pe pozitia a treia la Cupa Mondiala de acum un an, fiind si  fosta castigatoarea a Campionatului European.

 


 

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu