Olanda – SUA: Doua ponturi pentru amicalul de la Amsterdam!

olanda sua hiddink sursa foto www.soccerblog.comConfruntarea de pe Amsterdam Arena are incarcaturi diferite pentru cele doua reprezentative. Daca SUA mai are inca o luna pana la debutul la Gold Cup, timp suficient pentru o noua serie de partide de pregatire, Olanda este la 7 zile distanta de un nou meci din preliminariile pentru EURO 2016.

Sursa foto:  www.soccerblog.com

Olanda- SUA

Deplasarea batavilor in Letonia nu va fi, teoretic, una foarte dificila, insa problema este alta. La 5 puncte de locul 2 al grupei, ocupat de Islanda si la 6 de liderul Cehia, pentru Oland, orice pas gresit facut acum poate coincide cu o imensa contraperformanta, ratarea Europeanului.   Doar Kazakhstan si Letonia au fost invinsele olandezilor in grupa, „portocala mecanica” pierzand deplsarile in Cehia si Islanda.
Totusi, reprezentativa lui Hiddink este in usoara crestere. Pe final de 2014 au venit succesul clar cu lituanienii (6-0) si remiza cu Turcia, pentru ca in martie anul acesta, tot pe Amsterdam Arena, Olanda sa contabilizeze o victorie cu 2-0 intr-un amical cu Spania.

SUA spera sa dea lovitura pe pamant olandez. Tactica echipei va fi cea cu care ne-am obisnuit, americanii preferand sa joace deschis si spectaculos, aceasta mai ales in compania reprezentativelor de top. Pana la urma, nu au nimic de pierdut, ci doar de castigat, dintr-un astfel de meci. Totusi, exista o diferenta de valoarea intre cele doua, pe langa care mai adaugam si foamea de victorii a a Olandei, pana la urma, medaliata cu bronz de la Mondialul din 2014.

Olanda: Cillessen, Janmaat, Bruma, Martins Indi, Blind, Clasie, Van Persie, Wijnaldum, Narsingh, Huntelaar, Memphis

SUA: Guzan; Yedlin, Alvarado, Brooks, Chandler; Beckerman; Diskerud, Bradley, Williams; Agudelo, Zardes

Ponturi:
Olanda castiga @ 1.50
Olanda castiga si marcheaza peste 1.5 goluri @ 1.72


 

Roland Garros 2015: Semifinalele masculine!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu