Ole e OUT daca pierde cu Liverpool! Allegri isi CREIONEAZA primul 11!

Ole Gunnar Solskjaer e aproape demis de la Manchester United, iar englezii scriu deja ca „Diavolii” ar fi ajuns la un acord cu Massimiliano Allegri.

Beneficiaza de 300 RON la Unibet  si pariaza GRATUIT!

Se pare ca Massimiliano Allegri, liber de contract dupa despartirea de Juventus Torino, invata alert limba engleza. Conform The Sun, „Diavolii Rosii” ar fi ajuns deja la un acord cu tehnicianul italian, pentru a-l inlocui pe Solskjaer. Norvegianul a pierdut controlul la Manchester United, cu care ocupa doar locul 12 in Premier League, mult sub pretentiile fostei campioane a Angliei. Allegri ar fi dorit sa ia un „an sabatic”, in stilul Pep Guardiola, insa jobul United l-ar face sa isi reconsidere strategia. Mai mult, italianul i-ar lua cu el pe Old Trafford pe Mario Mandzukic si Emre Can. Acestia au cazut in dizgratia lui Maurizzio Sarri, iar Can nici macar nu face parte din lotul pentru Liga Campionilor.

Pe langa cei doi mai sus amintiti, Allegri i-ar dori pe Paulo Dybala si James Rodriguez, numai buni sa isi faca loc in primul 11 al „Diavolilor”. La casa de pariuri Unibet, Ole Gunnar Solskjaer are cota 3.25 sa fie urmatorul manager demis din Premier League, dupa Javi Gracia (Watford). Numai portughezul Marco Silva, ce nu are rezultatele dorite la Everton, este mai „in pericol”. Lista intreaga cu selectiile pentru pariere o gasiti pe site-ul Unibet.

Pariaza la Unibet! Ai bonus 300 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu