Omonia – Brondby sau Sud vs Nord, episodul 2!

 

CKpPhT-W8AA_1ae

Al doilea duel ciprioto-danez pe care GSP Stadium il gazduieste, dupa ce marti seara APOEL a reusit sa se califice in fata “lupilor” de la Midtjylland, chiar daca au pierdut cu 0-1. Este randul Omoniei sa primeasca vizita celor de la Brondby, de la ora 19:00.

 

sursa foto: ekstrabladet.dk

 

Al doilea duel ciprioto-danez din cupele europene de saptamana aceasta dupa APOEL – Midtjylland. Omonia este o echipa foarte talentata de la mijloc in sus, care evolueaza excelent pe propria arena, marturie stau rezultatele din acest sezon de cupe europene, au batut atat Dinamo Batumi, cat si Jagiellonia, aceste succese asigurandu-le si calificarea. Costas Kaiafas nu se poate baza pe aripa dreapta Cristavao Ramos, suspendat dupa cumul de cartonase galbene.  Vremea va juca si ea un factor important in acest duel, diferenta de temperatura intre cele doua tari este de aproximativ 18 grade, totul depinde de acomodarea jucatorilor de la Brondby.  Cotati la numai jumatate din valoarea adversarilor, 6,5 milioane de euro, cipriotii compenseaza prin jocul extraordinar de echipa, dovedind asta in mai multe randuri.

Danezii au inceput cu stangul Superliga, trei infrangeri din tot atatea etape. Meciul cu Omonia este primul test mai greu din cupele europene, tururile anterioare intalnind formatii slab cotate, insa cipriotii sunt primii care se ridica la nivelul asteptat si asta s-a vazut in partida tur, cand scorul a fost 0-0. Cotati la aproximativ 14,5 milioane de euro, elevii lui Thomas Frank sunt nevoiti sa iasa la joc, marcarea unui gol le-ar putea asigura in mare parte calificarea. Din nefericire pentru tehnicianul oaspetilor, acesta nu se poate baza pe cel mai titrat jucator, fundasul central Daniel Agger si pe capitanul echipei, omul de constructie al echipei, Thomas Kahlenberg, acestia suferind accidentari de lunga durata. Portarul  titular, Hradecky  Lukas este la ultimul sau joc in tricoul danezilor, a semnat un contract cu cei de la Frankfurt, la care trebuie sa se prezinte pana la sfarsitul acestei saptamani. Instabilitatea echipei si inceputul nesigur de campionat are la baza si neintelegerile dintre cativa jucatori si conducere, cazul lui Riza Durmisi este cunoscut in presa locala si faptul ca sunt anumite dispute intre impresarul lui si executivul de la Brondby.

 Concluzii

Jocul ofensiv propus de Costas Kaiafas atunci cand evolueaza pe GSP Stadium s-ar putea sa-i puna in dificultate pe jucatorii nordicilor, acestia trebuie sa se lupte atat cu adversarii lor, cat si cu temperaturile foarte ridicate. De partea cealalta, Thomas Frank joaca cu sabia deasupra capului, acesta ar putea fi ultimul sau joc la carma lui Brondby, de aceea cred ca prudenta este cuvantul de ordine la oaspeti, contraatacurile ar putea fi singura posilitate de a marca in poarta lui Panagi.  Doua formatii apropiate ca tehnicitate, insa cu stiluri de joc total diferite, cipriotii  sunt avantajati si nu cred ca vor rata sansa sa egaleze performanta sezonului trecut, cand au fost eliminati in PlayOff de Dinamo Moscova.

Pont: Omonia sa castige la pauza sau la final (1.60)

(Saulea Iulian)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu