ONJN da lovitura dupa lovitura: Dupa bet365, alte două site-uri au pierdut licenta pentru online!

ONJN da lovitura dupa lovitura.Dupa bet365, alte două site-uri au pierdut licenta pentru online. Conform site-ului ONJN ” prin decizia nr. 2928/30.10.2015 se anuleazA dreptul de operare al companiei EUROPE ENTERTAINMENT LIMITED care ofera servicii de jocuri de noroc prin platformele de jocuri accesibile prin site-urile stargames.com și skill7.com

Sursa foto : rnews.ro


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


La fel ca si in cazul bet365, ne informeaza ONJN, cele doua site-uri au permis accesul utilizatorilor romani după 10 septembrie, desi licenta lor intra in vigoare de la 1 octombrie. Cei care au rulat sume pe aceste site-uri in acea perioadă risca amenzi intre 5.000 si 10.000 de lei.

PUBLIC BET a intrat in insolventa

Screenshot_1Una dintre cele mai importante case pariuri offline a pierdut licenta, dupa ce societatea care o detine a intrat în insolventa. Public Bet si-a cedat marea parte a agentiilor celor de la Fortuna, intrati pe piata din Romania în aceasta vara.

Va informam ca agentiile ramin deschise pentru ca personalul nostru sa asigure plata biletelor castigatoare, dupa programul 10:00 – 18:00. Societatea noastra se afla într-o perioada de reorganizare a activitătii si ca urmare a acestui proces economic, incepand cu data de 01.12.2015, SC Public Games SRL va solicita o nouă licenta la ONJN, astfel incat sa-si poata relua activitatea la parametri normali incepand cu luna decembrie 2015”, se arata intr-un comunicat SC Public Games SRL.


Netbet iti da cel mai mare BONUS din Romania: 450 ron GRATIS pentru pariurile tale!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu