Opt pentru trofeu la US Open. Pe Betano câștigi în avans cu ”Decisiv din primul set”

US OPEN FEMININ

Competiția feminină de la US Open a ajuns în faza sferturilor de finală, cu Iga Swiatek și Aryna Sabalenka de o parte și de cealaltă a tabloului mari favorite pentru o încleștare de top pentru marele trofeu în ultimul turneu major al anului.  Pe Betano, la turneul feminin de la New York, poți câștiga în avans prin intermediul promoției ”Decisiv din primul set”.

Ce este oferta ”Decisiv din primul set”?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la US Open cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătoarea de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează că jucătoarea pe care ai pariat va pierde în cele din urmă meciul, pariul tău e câștigător din primul set!

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătoarea pe care ai mizat câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoții.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Iga Swiatek – Jessica Pegula
Pariul pe scorul la seturi – 2-0 (cota 1.70)

Lideră detașată în ierarhia mondială a tenisului feminin, Iga Swiatek are prima șansă la victorie în duelul cu Jessica Pegula. O jucătoare care s-a calificat pentru a șaptea oară în carieră în sferturile de finală la un turneu de Mare Șlem, dar care nu a trecut niciodată de această fază. Pegula n-a pierdut niciun set la ediția din acest an a turneului de la New York, obținând victorii categorice în cele patru meciuri de până acum. Swiatek a ajuns în sferturile de finală de asemenea fără set pierdut și poloneza se află într-o poziție favorabilă pentru a încerca al doilea titlu la US Open după cel obținut în 2022. Scorul întâlnirilor directe este 6-3 în favoarea lui Swiatek.

Beatriz Hadad Maia – Karolina Muchova
Câștigător – Karolina Muchova (cota 1.40)

A patra întâlnire directă a celor două jucătoare se anunță de neratat. Hadad Maia se află la cel mai bun parcurs din carieră la Openul American, după ce în anii anteriori nu câștigase mai mult de un meci pe tabloul principal de la New York. În turul anterior Hadad Maia a eliminat-o pe dubla finalistă Caroline Wozniacki. Ultima jucătoare din Brazilia ajunsă în sferturile de finală la US Open fusese Maria Bueno în 1968. De cealaltă parte, Muchova are parte de un nou parcurs foarte bun, după ce în 2023 ajungea până în semifinale. Jucătoarea din Cehia se află la o victorie de egalarea celui mai bun parcurs la US Open. Muchova a învins-o pe Hadad Maia în cele trei meciuri directe.

Paula Badosa – Emma Navarro
Câștigător – Emma Navarro (cota 2.10)

Singura confruntare de până acum a fost câștigată de Badosa anul acesta la Roma, după un meci de trei seturi în care jucătoarea din Spania. Navarro s-a calificat în primul ei sfert de finală la US Open, după ce a eliminat-o în ”optimi” pe Coco Gauff, deținătoarea trofeului. Prin calificarea în ”sferturi” Badosa și-a egalat cel mai bun rezultat din carieră la un Grand Slam, în timp ce Navarro ajunge pentru al doilea Grand Slam consecutiv în sferturile de finală. Pentru fiecare dintre cele două victoria echivalează cu obținerea celui mai bun rezultat din carieră la o competiție majoră.

Qinwen Zheng – Aryna Sabalenka
Game-uri – Sub 21.5 (cota 1.82)

Într-o reeditare a finalei Australian Open din acest an, Aryna Sabalenka are prima șansă la victorie contra chinezoaicei Qinwen Zheng, a 7-a jucătoare a lumii. Cele două s-au mai înfruntat și la ediția precedentă de US Open, când Sabalenka s-a impus în ”sferturi” după un meci decis în minimum de seturi. Moralul lui Zheng este la cote înalte, după ce chinezoaica a obținut medalia de aur la competiția verii de la Paris. La US Open, în trei meciuri din cele patru Zheng s-a impus în trei seturi, iar în primele două tururi a revenit de la set pierdut, cu Anisimova și Andreeva.

Cotă de peste 9 pe patru meciuri

Pe cele patru ”sferturi” din turneul feminin de la New York am obținut cota 9.09 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig ar putea ajunge la 454.82 de lei.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Te uiți și pariezi la US Open

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de US Open.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, accesând butonul ”Urmărești și pariezi” din partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea în partea de jos a ecranului pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu