Optiunea „scor corect oricand”, o metoda FABULOASA de profit in pariurile moderne!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
1 0

Agentia de pariuri Betfair ne ofera optiunea „scor corect oricand in meci”, o varianta excelenta de a face profit. Indiferent de rezultatul final al partidelor, bifam pariuri castigatoare cu un singur gol marcat, sau de ce nu, clasica optiune „0-0 scor corect la pauza”.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Redactia Pariuri1x2 ofera zilnic rubrica „Scor corect oricand”, realizata datorita agentiei Betfair. Se pot paria diverse optiuni, de la „scor corect oricand in meci”, „scor corect la pauza”, „scor corect oricand in prima repriza”, sau chiar „scor corect final”. Pariul castigator e validat imediat ce scorul ales de noi este stabilit in timpul partidei, fara sa ne intereseze deznodamantul final. In functie de echilibrul dintre cele doua echipe, cotele sunt foarte bune, spre exemplu un „1- 1 scor corect oricand” la duelul CFR Cluj – Viitorul Constanta, are cota 2.80! Cele mai importante evenimente au parte de aceasta optiune pe Betfair, iar tu le poti gasi foarte simplu, alegand rubrica „Toate pietele”, din oferta meciului respectiv.

Profita de oferta Betfair ce iti aduce 500 lei bonus si pariaza din acesti bani pe optiunea „scor corect” !

scor corect oricand

Exemplu de pariu „scor corect oricand”
  • Scor corect oricand in meci – pariezi pe scorul inregistrat intr-un anumit moment al meciului (la scorul 1-0, castigi automat cand se va inscrie pentru 1-0, indiferent de rezultatul final)

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu