Asteptam a treia zi de profit foarte bun cu ajutorul unor „optiuni speciale”

Pe langa optiunile principale, pe care le cunoastem „ca pe dosul palmei”, casele de pariu se intrec in optiuni speciale pe perioada Campionatului European. Si, asa cum v-am si obisnuit, echipa noastra este in momentul potrivit la locul potrivit pentru sustragerea celor mai bune pronosticuri!


inregistreaza-te - unibet


Spania – Cehia

Fara doar si poate, echipa Spaniei vine dupa o rusine extrem de mare – infrangerea in fata Georgiei cu scorul de 0-1, pe teren propriu si va face tot posibilul pentru a arata propriilor suporteri si intregii lumi faptul ca aceasta isi poate depune, fara prea mari probleme, candidatura pentru obtinerea unui nou trofeu de regina a Europei. Insa, pana atunci, Spania va infrunta Cehia intr-un meci ce ar trebui, in mod normal, sa curga intr-un singur sens, iar noi putem, totusi, obtine un profit foarte bun prin „optiuni speciale”, cum ar fi:

Alvaro Morata va juca tot meciul, cota 3.00 – Unibet;

Nolito sa loveasca minim o data bara, fara sa rezulte gol, cota 7.00 – Unibet.


Pentru a fi la curent in continuare cu tot ceea ce postam noi, te invitam sa ne apreciezi si pagina de facebook Facem pariu?.


Irlanda – Suedia

Cu siguranta, aceasta este ultima sansa pentru Zlatan Ibrahimovic sa obtina o performanta rasunatoare la un turneu final european, iar acest fapt va conta moral extrem de mult pentru el. Si, luand in considerare faptul ca acesta detine experietna necesara, dar si stapanirea de sine, pentru a face fata unei astfel de presiuni „cu brio”, putem preconezina un meci in care acesta „isi face de cap” si putem obtine profit, daca luam in considerare acest amanunt.

Ibrahimovic inscrie si primeste galben, cota 7.00 – Unibet;

Kim Kallstrom va oferi o pasa de gol, cota 5.50 – Unibet.


Pentru a fi la curent in continuare cu tot ceea ce postam noi, te invitam sa ne apreciezi si pagina de facebook Facem pariu?.


Belgia – Italia

Cu un sezonul excelent, Belgia isi pune bazele in Kevin de Bruyne drept jucator de creatie, acesta fiind unul dintre cei mai buni mijlocasi din editia tocmai incheiata de Premier League. Si, cu siguranta, putem sa ne orientam intreaga atentie catre pronosticuri cel putin interesante, cum ar fi fi cel de mai jos, conturat pe baza faptului ca de Bruyne este atat un pasator foarte bun, dar si un jucator ce poate inscrie.

Kevin de Bruyne marcheaza si ofera o pasa de gol, cota 18.00 – Unibet.


Pariaza la Unibet direct de pe mobil! Nu poti incepe cu stangul!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu