Premiile Oscar: La La Land si Moonlight, principalele favorite pentru „Cel mai bun film”!

An de an cinefilii abia asteapta momentul decernarii premiilor Oscar. In 2017, ceremonia Premiilor Oscar, ajunsa la episodul cu numarul 89, va avea loc pe 26 februarie si va fi prezentata de comediantul Jimmi Kimmel. 


Principalele favorite in vederea obtinerii premiului Oscar
La La Land

La La Land, pelicula favorita pentru castigarea Oscarului pentru „cel mai bun film” din 2016 a avut premiera in Romania pe 23 decembrie. Filmul spune povestea unui pianist de jazz indragostit de o actrita aspirata in Los Angeles, iar teaser-ul filmului ne trimite cu gandul la Moulin Rouge. Productia romantica este nominalizata la nu mai putin de 14 premii, performanta pe care au mai atins-o in istoria Oscarurilor doar „Titanic” (1997) si „All about Eve” (1950), Dupa ce la deschiderea pietelor cota pe care Unibet o propunea pentru castigarea Oscarului de catre La La Land era de 1.75, aceasta a scazut pana la 1.18. 

Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

la-la-land-reviews


Moonlight

Filmul lui Barry Jenkins a depasit la bursa pariurilor productia Manchester by the Sea. Moonlight a reusit, de altfel, sa-si treaca in palmares prima distinctie importanta. La gala Golden Globe 2017, povestea despre viata tanatului homosexul de culoare a primit premiul pentru cea mai buna drama.

moonlight


Manchester by the Sea

Drama lui Kenneth Lonergan este a treia favorita a Oscarului, Unibet atribuindu-i o cota de 11.00. Dupa ce Joe, fratele lui Lee Chandler, a murit, copilul sau a ramas singur, iar unchiul Lee trebuie sa-l ia in grija. In timpul filmului acestuia din urma ii revin in memoria motivele ce l-au facut sa plece in Manchester si sa lase in urma tot trecutul sau.

manchester-by-the-sea_poster_goldposter_com_1

Alte cote pentru castigarea premiului Oscar

oscars


Sursa imaginii: www.ohmy.disney.com


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu