Ovidiu Hategan a fost delegat la primul sau meci de la Rio!

Dupa prestatia sa de la Campionatul European, Ovidiu Hategan a fost convocat si la Rio.

Cu siguranta, este o experienta de-a dreptului unica pentru unul dintre cei mai buni arbitri ai Romaniei.

Dupa ce ieri Petruta Iugulescu si Teodora Albon au arbitrat partida de deschidere din turneul feminin, Suedia – Africa de Sud, aceasta zi a venit randul lui Ovidiu Hategan sa debuteze in Brazilia.

Ovidiu Hategan

Ovidiu Hategan s-a nascut in Arad si activeaza in Liga 1. In 2008 a devenit arbitru FIFA si a arbitrat aproximativ 30 de meciuri internationale. De profesie, acesta este medic, insa in 1996 s-a apucat de arbitraj si, fiind promovat in 2006 in Liga 1, acesta s-a dedicat meseriei. De asemenea, din iulie 2015 face parte din Grupul de Elita al arbitrilor UEFA.

Arbitrul roman a fost delegat la partida Mexic – Germania drept al patrulea arbitru, la centru urmand sa se afle iranianul Alireza Faghani, ce va fi ajutat de tusierii Reza Sokhndan si Mohammadreza Mansouri.

Inainte de a incheia, trebuie sa mentionam faptul ca pe langa ovidiu Hategan, Romania a mai trimis inca doi arbitri in Brazila, la Rio de Janeiro.

Asistentii Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe vor face echipa cu Ovidiu Hategan in momentul in care acesta din urma va fi desemnat drept arbitru principal intr-un meci.

De asemenea, putem afirma despre partida Mexic – Germania faptul ca va fi una aprig disputata. Chiar daca Germania are in lotul destul de multi jucatori care inca „nu au rasarit”, acestia sunt cotati de favoriti. Plecand de la premisa ca, totusi, nemtii au fost crescuti intr-un ambient mai bun dezvoltarii fotbalistice, unii dintre ei facand parte din anturajul unor echipe puternice, pronosticul nostru este urmatorul: Sansa dubla – Germania sau egal (cota 1.34).


Sursa imagine: www.cvlpress.ro


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu