Pana la US Open, e New Heaven: Datele partidei Safarova – Begu!

Aşa cum dragostea trece prin stomac, aşa drumul spre US Open trece pe la New Haven. După retragerea Simonei Halep din turneul premergător Grand Slam-ului, speranţele României sunt oferite de către Irina Begu, locul 28 mondial.

În primul tur de la New Haven, aceasta o va întâlni pe mult mai cunoscuta Lucie Safarova, numarul 4 WTA. Meciul se joaca miercuri dimineata, de la ora Romaniei 03:30.

Safarova – Begu

Spre deosebire de Safarova, a cărei suprafaţă preferată este zgura, Irina Begu apreciază, în egală măsura, atât zgura, cât şi suprafeţele rapide. Ambele jucătoare executa backhand-ul cu două mâini, diferenţa fiind dată însă de faptul că Lucie Safarova este o jucătoare stângace – este ştiut faptul că jucătoarele ce folosesc ca “mână de baza” mâna stângă sunt mult mai greu de învins şi de contracarat în teren. Totuşi, în singurul meci disputat până acum între cele doua, câştigătoare a fost Irina-Camelia Begu, ce s-a impus în faţa jucătoarei de origine cehă la finalul anului 2014, în turneul de la Moscova, disputat tot pe hard, cu scorul de 2-1.

Daca va trece de a 4-a favorita a intrecerii, Begu va juca in turul urmator contra castigatoarei partidei Cibulkova  –Mladenovic.

Casele de pariuri o dau favorită certă pe Lucie, favorita 4 a turneului si a 6-a jucatoare in ierarhia WTA primind cotatia 1.40 la victorie.  Totuşi, luând în considerare faptul că în singurul meci direct dintre cele (ce s-a disputat tot pe hard, la Moscova, in 2014), victoriasă a ieşit Irina Begu şi faptul că Lucie Safarova nu va forţa victoria, dorind să se menajeze pentru US Open, un pronostic „de incercat” pentru aceasta confruntare ar fi minim un set – Irina Begu, cota fiind de 1.80 la Superbet.

(Tudor Daniel)


Mirel crede, bookmakerii nu-l iau in serios: Cota 8 pentru minim 3 goluri ale Stelei la Trondheim!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu