Paradoxul Romania: Capi de serie de Mondiale, outsideri la Euro

4786-suporter-romania

Cum probabil stie toata lumea, Romania se afla pe un incredibil loc 8 in clasamentul FIFA. Vorbim totusi de o clasare, care, sa fim realisti,  nu reflecta adevarata valoare a nationalei noastre.

Daca e sa ne luam dupa rezultatele din ultimii doi ani, in care nationala noastra a strans puncte, chiar daca au venit in urma unor meciuri impotriva unor adversari modesti, atunci da, putem spune ca am urcat pe merit pe acest loc.

Romania nu este cotata printre favoritele la castigarea euro, dimpotriva. Are cota 100, fiind depasita in ierarhia cotatiilor de Spania (locul 12 FIFA), Anglia (locul 9 FIFA), Croatia (locul 14 FIFA), si asa mai departe.

Paradoxala alegerea bookmakerilor, in conditiile in care Romania a urcat vertiginos in ierarhia FIFA, fiind cap de serie la tragerea la sorti pentru grupele Campionatului Mondial.

Cu toate astea, nu poate decat sa ne bucure o astfel de clasare, cea mai buna clasare din ultimii ani, chiar daca este nemeritata dupa parerea mai multor persoane din fotbal, chiar romani, nationala noastra fiind mult sub valoarea unor reprezentative cum ar fi Spania sau Anglia.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu