Parcursul virtual al Simonei Halep la US Open 2019!

Drumul Simonei Halep la US Open 2019 nu va fi unul deloc simplu. Primele tururi ar putea avea o incarcatura emotionala ridicata pentru reprezentanta noastra, care ar putea intalni doua jucatoare care au legaturi cu tara noastra.


La Wimbledon 2019, Simona Halep a intalnit pentru prima data o compatrioata in cadrul unui turneu de mare slam. Aceasta a trecut de Mihaela Buzarnescu cu scorul de 2-1 la seturi, acela fiind si singurul set pe care Simona l-a pierdut pe parcursul acelui turneu.

In turul 3 de la US Open 2019, Halep ar putea intalni o noua reprezentanta a Romaniei. Sorana Cirstea este posibila adversara a numarului 4 mondial. Pentru ca duelul dintre cele doua sa devina realitate, Sorana ar fi nevoita sa invinga doua dintre cele mai bune jucatoare ale Cehiei, Katerina Siniakova (turul 1) si Barbora Strycova (turul 2).

Bianca Andreescu si Caroline Wozniacki sunt posibile adversare pentru Halep in 8-imile de finala, in timp ce in sferturi, aceasta ar putea da peste nume grele, cum ar fi Petra Kvitova, Sloane Stephens, Garbine Muguruza sau chiar peste Mihaela Buzarnescu. Daca va reusi sa se califice in „careul de asi”, acesta fiind si cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut la US Open, Halep ar putea da peste campioana en-titre, Naomi Osaka, Kiki Bertens, Victoria Azarenka sau noua senzatie a tenisului american, Cori Gauff. Cea din urma i-a fost adversara la editia precedenta a Wimbledon-ului, atunci cand Simona s-a impus in minim de seturi.

Misiunea acesteia nu se va simplifica in finala, acolo unde ar putea da peste Ashleigh Barty, campioana en-titre de la Roland Garros sau Serena Williams, finalista editiei din 2018 de la US Open.

Daca va reusi sa se impuna la US Open 2019, Simona Halep isi va trece in cont al 3-lea titlu de grand slam al carierei. Noua editie a US Open-ului va debuta luni, 26 august.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Parcurs virtual catre finala – Simona Halep:

  • Turul 1: Adversara din calificari;
  • Turul 2: Kateryna Kozlova (74 WTA);
  • Turul 3: Barbora Strycova (32 WTA);
  • 8-imi de finala: Bianca Andreescu (15 WTA) sau Caroline Wozniacki (19 WTA);
  • Sferturi de finala: Petra Kvitova (6 WTA), Sloane Stephens (11 WTA) sau Garbine Muguruza (25 WTA);
  • Semifinale: Naomi Osaka (1 WTA), Kiki Bertens (7 WTA) sau Victoria Azarenka (41 WTA);
  • Finala: Ashleigh Barty (2 WTA), Karolina Pliskova (3 WTA), Elina Svitolina (5 WTA) sau Serena Williams (8 WTA);


Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu