Pariaza gratis pe Bristol City – Nott Forest! Ai aici ponturile noastre!

In prologul etapei a 11-a din Championship, la treaba le vom vedea pe Bristol City si Nottingham Forrest. Partida este programata incepand cu ora 21:45.

Bristol City – Nottinghm Forest

Tinte total diferite pentru cele doua, in noua stagiune. Cu un lot de calitate si condusa de un tehnician tanar si dornic de afirmarea, scotianul Douglas Freedman, Nottingham ataca din nou promovarea in Premier League. Anul trecut au avut o sansa buna, dar inexplicabila prabusire din mijlocul sezonului, i-a costat enorm la final.
Stagiunea in curs nu a inceput chiar conform asteptarilor. Formatia are 12 puncte adunate in primele 19 runde, insa diferenta fata de top 6, nu e imensa. Evident, aceasta poate creste daca Forest nu pune in aceasta runda capat seriei de 3 meciuri de campionat fara victorie.

In ceea ce o priveste pe Bristol, situatia este destul de grava. Cu doar un singur succes in cele 10 runde, formatia a cazut pana pe ultimul loc al clasamentului din Championship. O echipa usor de neinteles aceasta Bristol. Cu 12 reusite, atacul este la nivelul primelor clasate si peste cel al rivalei de astazi. Defensiva ii distruge insa toate eforturile: 20 de goluri incasate, cu o medie de fix 2 pe partida!

Echipele probabile:

Bristol City : Fielding; Little, Ayling, Flint, Baker, Bryan; Reid, Pack, Freeman; Cox, Kodjia
Nottingham Forest: De Vries; Mancienne, Wilson, Hobbs, Pinillos; Ward, Lansbury, Vaughan, Mendes; O’Grady, Oliveira
Concluzii
Bristol are calitatile sale, in special cele ce tin de ofensiva. Nottingham Forest este mai bine echilibrata in compartimente si face aceasta deplasare cu gandul la toate cele 3 puncte. Motivatiile sunt imense in ambele tabere!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu