Pariaza inteligent pe tenis in 2021 » Cat de mult conteaza conditiile de joc?

Pariaza inteligent conditii tenis

Pariaza inteligent pe tenis in 2021! Un amanunt extrem de important pe care orice parior profesionist il face atunci cand analizeaza o partida de tenis este legat de suprafata de joc si de conditiile de desfasurare ale partidei. In functie de suprafata pe care se disputa o anumita partida, calculele finale pot fi date cu totul si cu totul peste cap. De asemenea, factorii climatici isi aduc aporul, putand avantaja sau dezavantaja anumiti jucatori.


Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Tinand cont de importanta suprafetei pe care disputa confruntarile de tenis, redactia noastra considera ca este extrem de important ca fiecare parior sa stie cu exactitate diferenta dintre cele 4 suprafete de joc si modul in care acestea influenteaza jocul de tenis. Astfel, in cele ce urmeaza va vom prezenta zgura, iarba, hard-ul indoor (sala) si hard-ul outdoor.

Pariaza inteligent pe tenis in 2021
Zgura – cea mai lenta suprafata

Zgura si indeosebi cea rosie este cea mai lenta suprafata din tenis. Aceasta favorizeaza punctele lungi, jucatorii si jucatoarele de „serviciu” precum Raonic, Karlovic sau Isner plecand cu un important dezavantaj. In momentul in care jucatorii folosesc efectul, mingea este mentinuta mult mai mult in teren. Acest aspect nu poate decat sa fie decat unul de bun-augur pentru „maratonistii” tenisului precum David Ferrer. De asemenea, mentionam faptul ca loviturile direct castigatoare sunt mult mai rare, iar rezistenta fizica este primordiala pe aceasta suprafata. Concluzionand, o sugestie demna de luat in considerare in cazul partidelor jucate pe zgura este reprezentata de pariurile impotriva jucatorilor ce sunt avantajati de servicii extrem de mari.

Deschide-ti cont la Unibet!

Iarba – cea mai rar intalnita suprafata

Iarba este suprafata pe care se desfasoara cel mai cunoscut turneu de tenis din calendar – Grand Slam-ul de la Wimbledon. Turneele jucate pe gazon sunt extrem de rar intalnite in circuitul profesionist, alaturi de Grand Slam-ul de la Wimbledon mai existant doar cateva turnee ce se desfasoara pe aceasta suprafata. Pe iarba sunt avantajati jucatorii ce poseda un serviciu extrem de bun, dar si cei ce practica stilul de joc „serviciu – voleu” – stil practicat extrem de mult in urma cu aproximativ 2 decenii, jucat in prezent de extrem de putini jucatori – Feliciano Lopez si Mischa Zverev fiind doar 2 dintre ei. Tipsterii profesionisti care pariaza inteligent sunt de parere ca jocul pe iarba atrage extrem de multe tiebreak-uri, acestia fiind de parere ca optiunile recomandate sunt over-urile pe game-uri in set.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Hard-ul outdoor – suprafata jucatorilor de forta

Hard-ul (sau asfaltul) este cea mai rapida suprafata din tenisul profesionist. Cele mai multe turnee din circuit se joaca pe asfalt, avantajul fiind de partea jucatorilor cu un serviciu extrem de puternic. Loviturile sunt mult mai precise, schimburile sunt mai scurte, jucatorii de forta pornind cu prima sansa. In general, intr-un duel pe o astfel de suprafata conteaza extrem de mult si inaltimea jucatorilor, inaltimea combinata cu forta putand fi decisive pe hard – cel mai bun exemplu sunt americanii John Isner si Sam Querrey sau croatii Ivo Karlovic si Marin Cilic – jucatorii de tipul lor putandu-ne aduce castiguri cel putin importante pe hard, indiferent daca acesta outdoor sau indoor.

Hard-ul indoor – „templul tiebreak-urilor”

Chiar daca exista din ce in ce mai puternice turnee disputate in sala, hard-ul indoor este inca folosit. In principal, se remarcam multitudinea tiebreak-urilor ce se disputa pe aceasta suprafata. Nu exista diferenta majore intre hard-ul indoor si cel outdoor.

Factorii climatici

Sigur, pregatirea fizica a jucatorilor si jucatoarelor din ATP si WTA este la nivel ridicat. Totusi, se intampla uneori ca factorii meteorologici sa joace un rol decisiv in stabilirea invingatorilor. Pariaza inteligent si informeaza-te inainte! Aici poate fi in primul rand vorba de caldura excesiva. Spre exemplu, nu o data participantii la Australian Open s-au plans de faptul ca trebuie sa joace in miez de zi, la temperaturi ce trec lejer de 30 de grade.

Pariaza la Betfair: Ai bonusuri totale de 500 ron!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu