Pariem impreuna: Ce meciuri sunt astazi „de jucat”?

Pariem impreunaPariem impreuna, dupa ce analizam cat mai bine partidele zilei. Oferta nu e prea stufoasa, dar chiar si asa, putem identifica o serie de confruntari interesante.

Avem fotbal in FA Cup, acolo unde se vor rejuca partidele Bradford – Milwall, Opswich – Southampton si Tottenham – Burnley, toate contand pentru turul 3 al intrecerii.

Astazi vom afla si ultimele doua semifinaliste ale Cupei Ligii Frantei. Favoritele sunt Monaco si Lille. Monegascii joaca acasa cu Guingamp, in timp ce Lille primeste vizita lui Nantes.

Optimile Cupei Italiei au inceput cu succesul Milanului in fata echipei Sassuolo. Azi se joaca Parma – Cagliari si Torino – Lazio.
Tot cupa, dar a ligii, avem si in Portugalia. Meciul zilei pentru pariori este Benfica – Arouca. Succes la pas pentru „vulturi”?

Pariem impreuna si pe etapa intermediara in Super Liga Greciei. Panathinaikos are prima sansa cu Levadiakos, la fel ca si Xanthi. Echipa lui Lucescu Jr. primeste vizita Veriei.

Partide foarte atractive in Cupa Spaniei. Analizam si pariem impreuna pe meciurile Bilbao – Celta, Getafe – Almeria, Sociedad – Villarreal si Sevilla – Granada!

Nu in ultimul rand, avem multe eveneimente importante pe care se poate paria in alte sporturi. „La putere” sunt tenisul, hocheiul si baschetul. Pariem impreuna!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 3 0


Comments 2

Lasa un comentariu