Pariem pe parcursul lui Halep la US Open: În ce fază crezi ca ajunge Simona? Ce spun cotele >

Halep îşi va începe aventura la ultimul turneu de Grand Slem al anului, împotriva Marinei Erakovic, meci programat marţi, de la ora 18:00. Despre adversa Simonei in turul inaugural de la US Open, am tot vorbit în precedenta saptamana. In mod normal, Halep ar trebui sa treaca la pas de a 99-a clasata in ierarhia WTA, o jucatoare din Noua Zeelanda fara performante recente in cariera, in probele de simplu.  

La editia precedentă a Grand Slam-ului american, Simona Halep a trecut in turul 1 de Danielle Rose Collins, o jucătoare ce a păşit pe hard-ul turneului, graţie obţinerii unui wildcard. Atunci, Danielle a reuşit să-i ia primul set Simonei la tiebreak, dar româncă s-a impus fără drept de apel în următoarele doua seturil: 6-1, 6-2. Este interesant faptul ca de atunci şi până-n prezent, Danielle Rose Collins nu a mai disuputat nici măcar un meci.

Turul secund i-a scos-o in cale pe Cepelova, meci care a durat doar 58 de minute si in care Simona a pierdut doar 3 gameuri: 6-2, 6-1. Slovaca avea să-şi ia revanşa în acest an cu vârf şi îndesat la Wimbledon, unde a scos-o încă din primul tur pe Simona.

Nu la fel de simplu au stat lucrurile in turul 3, acolo unde Halep a si paras US Open-ul editia 2014, dupa esecul cu Mirjana Lucic-Baroni. La scorul de 5-2 în primul set pentru Simona, românca a ratat trei mingi de set! Mirjana a revenit incredibil, câştigând acest prim set cu scorul de 8-6 în tiebreak. In setul 2 a fost doar croata pe teren, învingatoare cu 6-2.

Cea mai buna performanta a Simonei Halep la US Open, este turul 4 atins la editia 2013

Pentru Simona, gustul amar lăsat de eliminarea prematura din cadrul US Open 2014, poate fi complet şters de o evoluţie de top la ediţia din acest an.  Avem motive sa credem intr-un turneu de top realizat de Simona, care vine dupa un sezon excelent pe hard. In plus, finalele jucate recent la Toronto si Cincinnati ne confirma forma buna atinsa de Halep, chiar inaintea US Open-ului.

Cotehalep

Casele de pariuri oferă următoarele cotaţii pentru prestaţia Simonei la acest turneu de Grand Slem. Încurajator este faptul ca bookmakerii se indoiesc ca jucatoarea din Constanţa va ieşi din întrecere foarte repede. „Linia”, daca-i putem spune aşa,  stabilita de aceştia prin prisma cotelor se afla undeva in faza sferturilor de finala: cota 5.50 pentru o eliminare în aceasta faza. O semifinală atinsă dar pierdută de Simona, are cota 6.00, în timp ce ratarea trofeului în ultimul act, are cotaţiea 7.00. 11 e cota pentru o victorie a lui Halep la US Open.

Cotele Simonei Halep la US Open

  • Eliminare în prima rundă – cotă 9.00 (adversară: Marina Erakovic)
  • Eliminare în runda a doua – cotă 11.00 (adversară: câştigătoarea meciului Yulia Putintseva vs. Katerina Bondarenko)
  • Eliminare în runda a trei – cotă 6.00 (cele mai periculoase adversare posibile: Alize Cornet, Sachia Vickery)
  • Eliminare în sferturile de finală – cotă 5.50 (cele mai periculoase adversare posibile: Timeea Bacsinszky, Sabine Lisicki),
  • Eliminare in semifinale – cotă 6.00 (cele mai periculoase adversare posibile: Lucie Safarova, Viktoria Azarenka, Angelique Kerber, Petra Kvitova). 
  • Finală pierdută– cotă 7.00 (cele mai periculoase adversare posibile: Maria Sharapova, Serena Williams)
  • Finală câştigată – cota 11.00

 


 

Prefatam US Open: Editia cu numarul 135 incepe maine!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu