Pariezi pe tenis? Toamna aceasta ai un BONUS SAPTAMANAL de 50 de RON, doar pentru biletele cu evenimente din „sportul alb”

Autor: Alexandru MihaiLeave a Comment
0 0

In aceasta toamna esti tare pe tenis, la Netbet! Agentia online ofera un bonus atractiv de 50 de RON pe saptamana, tuturor celor care, pe parcursul unei saptamani, mizeaza cel putin o data 100 RON pe un bilet cu 3 selectii din „sportul alb”. Conditia primirii bonusului este ca fiecare meci jucat pe bilet sa aiba o cota minima de 1.50.

Oferta este bogata inainte de Turneul Campionilor si amatorii de pariuri pe tenis pot incasa pana la 50% din miza lor de 100 RON, sub forma unui pariu gratuit, daca isi plaseaza selectiile la Netbet. Clientii noi pot beneficia si de un bonus generos la prima depunere, la startul aventurii in lumea pariurilor Netbet! Esti pregatit? De pe 10 pana pe 17 noiembrie va avea loc si Turneul Campionilor de la Londra, iar promotia disponibila la Netbet va poate rotunji consistent profiturile, daca jucati biletele online.

CUM PRIMESTI CEI 50 DE RON?

 

 

 

 

 

E simplu sa incasezi bonusul Netbet, daca te pricepi la tenis si ai mize curajoase pe platforma online! Va puteti inscrie prin cateva click-uri, AICI.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu